“Iedul cu trei capre”, un nou atelier pentru părinţi şi copii desfăşurat la Ludoteca „Apolodor din Labrador”

Luni, 5 mai, ora 18.00
Biblioteca Naţională a României

„Sfaturile lui David” – un proiect pentru părinţi şi copii deopotrivă, realizat de Teatrul Ion Creangă în parteneriat cu Grădiniţa lui David – continuă şi în luna mai la Ludoteca „Apolodor din Labrador”! Coordonate de profesori specializaţi în psihopedagogie, atelierele propun o nouă serie de teme de discuţie menite să vină în sprijinul părinţilor, specialiştii oferindu-le acestora sfaturi personalizate pentru a îşi îmbunătăţi comunicarea cu cei mici.

Programul lunii mai debutează astfel cu atelierul „Iedul cu trei capre”, care va avea loc luni, 5 mai, ora 18.00, în Sala Ludoteca „Apolodor din Labrador” de la sediul Bibliotecii Naţionale a României, întâlnirea fiind dedicată discuţiei despre (in)dependenţa copilului şi echilibrul dinamic în care se află părinţii, dar şi alţi membri ai familiei:

Bineînțeles ca ne dorim un copil independent, care să se descurce singur şi să îşi asume anumite responsabilităţi, dar în acelaşi timp ne-ar plăcea să înlăturăm noi orice disconfort din viaţa lui. Vrem sa simţim că am vrea să îl ajutăm cât mai mult şi încă ne place să ştim că el are nevoie de noi… Dar ce facem când copilul este dependent de fiecare membru al familiei? Când realizăm că mama, tata sau bunica execută, iar el doar comandă?

Taxa de participare este de 45 lei/părinte + copil, iar o parte din încasări va fi redirecționată achiziționării de bilete, la spectacolele Teatrului Ion Creangă, pentru copii care provin din medii defavorizate. Înscrierile se realizează la nr. de telefon: 0752.012.335 sau la e-mail contact@gradinitaluidavid.ro, biletele putând fi ridicate de la reprezentanții Grădinița lui David înainte de eveniment, la Ludotecă.

Teatrul Ion Creangă este o instituţie publică de spectacole, un teatru de repertoriu, aflat în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi finanţat de la bugetul local.
Parteneri media: Itsy Bitsy, Agerpres, Bebelu.ro, BlitzTV, Didactic.ro, Evenimentul Zilei, GoKid, Grădinite.com, Grădinițe București, Intuitext, Observator Cultural, RFI România, Radio România Cultural, SuntPărinte.ro, UrbanKid

Leave a Reply