POVESTEA LUI PINOCCHIO, SPUSĂ DE ACTORII TEATRULUI ZURLI

Sâmbătă, 26 aprilie și duminică, 27 aprilie, ora 11.00
PUZZLE CAFE (Calea Victoriei, nr.155, bloc D1, tronson 6, parter)

Povestea este plină de peripeţii şi ne ţine cu sufletul la gură de la început. Pinocchio, simpatica păpusă ce prinde viaţă sub bagheta Zânei Bune, îi va învăţa foarte multe lecţii pe cei mici, care se vor identifica cu ea în multe privinţe.

Fiecare personaj vine cu câte o povaţă pentru copii. Personajele negative sunt ilustrate foarte bine de viclenii Vulpoi şi Motan, Gepeto este factorul moralizator, Zâna Bună este personajul pozitiv, iar Pinocchio băieţelul năzdrăvan care intră în tot felul de buclucuri.

Ca în toate poveştile Zurli, suntem foarte atenţi la cuvinte şi nuanţe. Pinocchio nu este un mincinos, el doar ascunde adevarul şi este prea credul. Se lasă prea uşor păcălit de vorbele mieroase ale vulpoiului şi motanului. Copiii înţeleg să fie foarte atenţi la oamenii cu care intră în vorbă, pentru că uneori, chiar şi cei ce par bine intenţionaţi ne pot băga în bucluc.Cei mici mai înţeleg că trebuie să spunem adevarul, pentru că minciuna mai rău ne încurcă şi ne face să uităm de unde am pornit.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul. La final toată lumea primeşte bomboane.

Prețul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul în sală este nevoie de rezervare prealabilă la numărul de telefon 0752.251.180/0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Echipa ZURLI vă aşteaptă cu drag!

Leave a Reply