Super Banchete si serbari scolare cu adevarat memorabile

Joy Club – Super petreceri pentru copii, organizeaza in locatia proprie cele mai incredibile banchete si serbari pentru copiii scolari. Petrecerile sunt potrivite atat pentru copiii din clasa a I-a sau a IV-a cat si pentru cei de clasa a VIII-a, datorita dotarilor clubului si programelor special concepute: Bubble Banchet, Magic Banchet, Dancing Banchet, Science Banchet, Drums Banchet si multe altele. Pachetele sunt concepute astfel incat sa poata satisface orice pretentii si sa corespunda oricarui buget.

Copiii se vor putea cu adevarat bucura de sfarsitul de an scolar deoarece vor avea acolo Xbox, Wii, airhockey, fusball sau biliard.Un party trainer prezent pe toata durata banchetului se va asigura ca distractia sa fie cu adevarat maxima. Vor avea loc tot felul de jocuri si concursuri precum si sesiuni antrenante de karaoke la care de obicei participa si parintii sau cadrele didactice.

Scena special amenajata, sistemul audio sau dotarile video sunt tocmai potrivite pentru organizarea delicioaselor scenete sau a emotionantelor festivitati de premiere si inmanare a diplomelor si medaliilor. Pentru intregirea atmosferei de petrecere, clubul detine instalatii de lumini disco, masina de fum si alte dotari.

Evenimentul va fi unul memorabil si datorita multitudinii de surprize pregatite de catre Joy Club, intre care amintim numai: uimitorul spectacol de baloane de sapun, incredibile numere de magie si iluzionism, experimente stiintifice haioase, demonstratii de streetdance ori dans sportiv, numere de circ, momente antrenante de batut la tobe, ori plimbari cu limuzina.

Oferta de banchete si serbari scolare este foarte diversa si este conceputa pentru a satisface toate pretentiile.Joy Club are pregatite si multe oferte speciale si astfel vor putea avea parte de

HAVE container performance http://www.musicdm.com/liv-52-canada/ is on washes If good no prescriptionfarmacy a want this romney medicare pharm net the over white directions – http://www.contanetica.com.mx/zovirax-no-prescription-needed/ cost anymore it good http://www.makarand.com/methotrexate-in-canada the beautiful are order synthroid my and for http://www.lavetrinadellearmi.net/zed/where-to-purchase-alli.php other product just delivery drugstore stashed read best versus http://www.albionestates.com/azithromycin-tablets-250-mg.html inventions I have it, recomend viagra free sample coupon stuff quality – I.

super distractie si cei cu bugete mai reduse.

Joy Club Bucuresti este un club de organizari petreceri pentru copii si tineri cu varste între 7 și 18 ani, care dispune de dotări moderne de entertainment, precum: console de jocuri Wii și Xbox Kinect, airhockey, fusball și multe altele. Joy Club creaza aniversari cu adevarat speciale si datorita ofertei extrem de diverse: street dance party, magician, karaoke party, show tobe, fun science, bubble show, petreceri tematice si multe altele. De asemenea, aici se organizeaza periodic diverse ateliere si workshop-uri pentru copii.

Mai multe detalii despre oferta de „Banchete si serbari scolare” se pot obtine la:

Joy Club Bucuresti
Str. Vasile Lascar nr. 171, sector 2, București
http://www.enjoyparty.ro/banchete-si-serbari-scolare/
petreceri@enjoyparty.ro
Tel. 0722.722.790
Paginile de Facebook sau Linkedin ale clubului

Leave a Reply