Surprize de la Disney Channel

Luna martie vine cu multe surprize marca Disney Channel.

  • Intre 7 si 13 martie, Disney Channel pune in scena propria Saptamana a Modei

Astfel, o vom urmari pe Candace, simbolul stilului din animatia Phineas si Ferb,  si vom afla opiniile ei despre ce se poarta, precum si episoade legate de moda din serialele “Hannah Montana”, “Magicienii din Waverly Place”, “Jonas L.A.” si “Bafta Charlie.”

Noile episoade scurte numite “Get The Look,” difuzate pe tot parcursul Saptamanii Modei, prezinta sfaturi pentru a ne ajuta sa obtinem look-ul celor mai importante staruri Disney!

Nu pierdeti episoadele legate de moda din serialele voastre preferate, de la 11:25 in timpul saptamanii si de la 08:35 in weekend.

De asemenea, cei pasionati de moda se pot inscrie in competitia online, “Hannah Montana Style” pe www.disney.ro.

  • Pe 8 martie, publicul se poate bucura de premiera filmului “FRUMOASA SI BESTIA” incepand cu ora 18:00

Belle, o tanara inteligenta si frumoasa este luata prizoniera de o bestie hidoasa in castelul acestuia. In ciuda situatiei sale precare, Belle se imprieteneste cu personalul castelului asupra caruia a fost aruncat un blestem magic – un ceainic, un candelabru si un ceas, printre altii – si invata in cele din urma sa vada dincolo de exteriorul Bestiei pentru a descoperi inima si sufletul unui print.

  • Nu pierdeti premiera sezonului doi din “Zeke si Luther” care va rula pe ecrane sambata 19 martie cu un episod dublu la ora 11:10.

In serialul de comedie Disney XD “Zeke si Luther,” cei doi prieteni de-o viata, Zeke si Luther, in varsta de 15 ani sunt hotarati sa devina skateboarderi celebri in toata lumea. Celebritatea si bogatia sunt inca departe, dar acesti baieti au un vis mare si nu se lasa impiedicati de negativisti si concurenta.

De asemenea, pentru a sarbatori premiera noului sezon, nu pierdeti episodul special ‘Jump the Shark’ sambata 26 martie la ora 11:35.

Un rechin tigru de 8 picioare a atacat un localnic – Kirby Cheddar in Gilroy Bay inainte de a fi capturat!  Zeke si Luther il viziteaza pe Kirby in spital, iar Kirby ii spune lui Luther sa: “Sara peste rechin”. Va merge mult prea inversunatul Zeke pana la capat cu aceasta scamatorie sau va contrazice asteptarile, devenind o gustare delicioasa pentru rechin?

Leave a Reply