Tabara medievala de engleza, la Rasnov, in inima Cetatii

Scoala Excalibur 2Pentru copiii care se viseaza cavaleri sau domnite, Shakespeare School lanseaza o noua provocare: distractie si ore de limba engleza intr-o atmosfera medievala la Scoala de vara Excalibur!

Copiii vor pune in scena o piesa de teatru in limba engleza despre aventurile de la curtea Regelui Arthur si vor participa la ore de engleza cu tematica medievala in stilul Shakespeare School: interactiv si plin de umor si voie buna. Se pune accent sporit pe aspectul conversational al limbii engleze, iar jocurile si competitiile sunt menite sa le creeze cadrul optim pentru a se exprima in limba engleza.
Zilnic dupa orele de engleza si repetitiile de teatru, cavalerii si domnitele vor urca in
Cetatea Rasnov unde vor invata sa manuiasca arcul si spada si vor fi initiati in tainele picturii heraldice si ale olaritului. De asemenea, vor vizita Pestera Valea Cetatii, aflata la poalele cetatii Rasnov, o pestera nou deschisa publicului si deosebit de spectaculoasa.

Profesorii Shakespeare School si instructorii de la Medieval Art ii invita pe copii sa cunoasca regii si reginele, cavalerii si domnitele, bufonii si menestrelii legendelor medievale. Copiii vor purta costume din epoca medievala, vor incerca armuri de cavaleri si vor avea parte de multe suprize in cetatea Rasnov in timpul Festivalului Medieval.

Scoala de vara ii ajuta pe copii sa se dezvolte armonios, invatandu-i codul de onoare medieval si sa participe la competitii cu fair-play. Pregatind piesa de teatru, copiii sunt incurajati sa isi dezvolte increderea in sine si capacitatea de a performa in public.

Scoala de vara se adreseaza copiilor cu varsta intre 8 si 12 ani si este organizata la pensiunea Valea Cetatii. Pentru mai multe detalii despre program si inscrieri puteti accesa www.shakespeare-school.ro sau puteti contacta Shakespeare School la 021 230 20 06, 0755 132 228 sau info@shakespeare-school.ro.

Ii asteptam pe cei mici sa intre in poveste si sa devina cavaleri sau domnite pe scena scolii de vara cu tematica medievala, invatand in acelasi timp limba engleza!

Leave a Reply