Talcioc urban umanitar pentru Adrian Ladar

talcioc urban

In luna decembrie putem face un cadou unei familii care se lupta cu o boala urata. Este povestea sotului Sandrei Ladar, prietena cu multi dintre noi pe Facebook, chiar si virtual. Sotul ei, Adrian, sufera de o tumora cancerigena la gura si in interiorul gatului, in stadiul 2, neoperabila. Mai jos iata si mesajul dansei:

Dragilor, impartasesc cu voi povestea noastra, in speranta ca veti fi alaturi de noi. Diagnosticul sotului meu, Adrian Ladar, din 8.10.2013 este TUMORA BUZA, CAVITATEA BUCALA SI FARINGE CU EVOLUTIE , CARCINOM SCUAMOS NECHERATINIZAT MODERAL DIFERENTIAT (G2). Neoperabil.

Tratamentul lui Adi, cu tot cu plata unei asistente care sa il ajute zilnic, este de 3000 lei pe luna, timp de 6 luni. Dupa primele 6 luni urmeaza un tratament putin diferit, timp de un an, care nu stiu cat va costa lunar. Aceasta suma de care are nevoie Adi lunar eu nu o am, din ce lucrez acopar doar cheltuielile de intretinere ale familiei. Avem doi copii, Maria de 7 ani si Luca de 4 ani. Traieste doar mama mea, care este bugetara, cu credit si locuieste la Baia Mare.

De 4 luni de cand Adi nu mai poate lucra, a primit doar concedii de cate 10 zile pe luna, din care 5 zile acopeream eu prin firma si 5 zile acoperea asigurarea de sanatate.

Speram ca Adi sa primeasca in sfarsit concediul de un an pentru bolnavii de cancer.

Contul sotului meu, este la Banca Transilvania, pe numele LADAR FLORIN ADRIAN, RO37 BTRL 0130 1201 5151 37XX.

Va multumesc din suflet tuturor, in acest moment predau aceasta grija in mana lui Dumnezeu si ma rog sa fie bine, sa ii fie de folos tratamentul si sa inmulteasca inmiit tuturor celor care ne ajuta cu suport moral si financiar!

Parte din fondurile stranse la Talcioc vor fi donate lui Adrian.

Lucrurile scoase la licitatie le gasiti in evenimentul special organizat in acest sens pe Facebook.

Leave a Reply