Mai sunt 10 zile până la prima ediție a târgului KidsEducation

KidsEducation, primul târg de oferte educaționale pentru copii, va avea loc în perioada 26-27 aprilie, la Palatul Copiilor din București. Zeci de expozanți au pregătit pentru vizitatori cele mai bune oferte, de la reduceri la cursuri extrașcolare, la programe speciale în afterschooluri și ateliere interesante pentru copii și părinți.

La târgul KidsEducation vor participa grădinițe, școli, afterschool-uri, edituri de cărți pentru copii, firme care oferă cursuri extrașcolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educației copiilor cu vârsta între 2-14 ani.

”Invităm toți părinții, bunicii, profesori și educatorii să viziteze târgul KidsEducation. Vor găsi acolo cele mai interesante cursuri extrașcolare și cele mai bune oferte din domeniul educației pentru copii. Expozanții au pregătit și lecții demonstrative, la care vizitatorii pot participa în mod gratuit. De asemenea, părinții vor putea transforma vizita la târg într-un eveniment pentru întreaga familie, deoarece și copiii vor avea parte de câteva suprize plăcute, special pregătite pentru ei. ” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Evenimentul se va desfășura în perioada 26-27 aprilie, la Palatul Copiilor din București. Intrarea vizitatorilor este liberă. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Leave a Reply