Targ de Sarbatori City Forest

City Forest este evenimentul care incurajeaza artistii romani sa se manifeste pe piata din Romania prin diferite tehnici de manufactura.

Atatea minunatii ies din manile romanilor nostri incat ne-am hotarat sa vi-i aducem cat mai aproape! A 3-a editie City Forest are ca tematica Sarbatorile de iarna.

Pentru ca stim cat de mult iti doresti sa gasesti cadouri sugestive, de o calitate foarte buna, poate chiar unicat pentru cei din jurul tau am creat targul de Sarbatori!

Dorim sa-ti fie mai usor sa le arati prietenilor si familie ca te gandesti la ei, mai ales in jurul Craciunului!

Darul tau devine acum si mai maret pentru ca sustii brandurile si productia romaneasca, cu alte cuvinte, talente romanesti!

Targul City Forest de Sarbatori contine: – zona de handmade: haine si accesorii vestimentare, obiecte de decor, produse si cosmetice bio. – zona urbana: branduri romanesti de street wear Restaurantul locatiei va fi deschis pe toata durata targului pentru a va bucura de mancare traditional romaneasca, vin si tuica fiarta si prajiturele.

Muzica si proiectiile video vor fi nelipsite, la fel si artistii dornici sa-ti impartaseasca din pasiunea lor pentru handmade si creatie.

Asa ca va asteptam de vineri, 19 Decembrie, pana luni, 22 Decembrie, la Casa Universitarilor (aproape de Piata Romana), intre orele 11.00 si 20.00 ca sa gasesti tot ce cauti pentru cadourile de Craciun.
Intrare: 5 RON (pentru copii sub 14 ani intrarea este gratuita)

Pentru mai multe detalii accesati: www.facebook.com/cityforest

Leave a Reply