Teatru, bune mariere și dansuri cu prietenii de la Zurli

Gasca Zurli1

Zurli aşteaptă toţi copiii la cursuri de teatru, dansuri moderne și bune mariere, susținute de profesorii cei mai iubiți de ei: Clopoțel, Zâna Bună și Zdrăngănel.

Curs de teatru cu Clopoţel

Clopoțel este recunoscut pentru răbdarea pe care o are cu copiii, pasiunea pentru teatru și disponibilitatea de a-i  învăța cum să descifreze rolurile. Copiii se apropie de el cu plăcere, îl recunosc ca fiind adultul de la care au ce învăța, dar cu care pot să se și distreze. Bucuria de la finalul cursului când micii actori primesc aplauzele celor dragi și dau autografe pe afișul spectacolului, merită tot efortul pe care ei îl fac pe parcursul celor doua module.

Încheiem cu o premieră (pun în scenă un spectacol pe care îl prezintă) și cu o recepție ca la marile săli de teatru.

clopotel

Curs de bune maniere cu Zâna Bună

Zâna Bună știe cum merge o adevarată prințesă. Știe cum se poartă, cum manâncă, știe cum vorbește și mai ales știe cum nu trebuie să facă aceste lucruri o adevărată PRINȚESĂ. Este un curs de mișcare și bune maniere în care un personaj extrem de îndrăgit de fetițe reușește să le trezească plăcerea de a face mișcare, de a se îngriji și de a se comporta politicos și elegant.

zana buna

Curs de dansuri moderne cu Zdrangănel

Zdrăgănel, alias Marius Petrescu este specialistul Găștii Zurli în dans. De la salsa până la dans modern, Zdrăngănel știe toate mișcările și ce e cel mai important, știe cum să-i facă pe copii să danseze cu plăcere, cu bucuria de a se mișca. La cursurile lui, copiii vin ca la un loc de joacă. În momentul în care începe muzica, toate simțurile se deschid și lumea se declanșează într-o bucurie care nu poate fi descrisă în cuvinte. Minutele trec nedrept de repede și copiii oftează atunci când sunt anunțați că ședința s-a încheiat. Pleacă acasă mai puternici și cu mai multă rezistență decât înainte de oră.

zdranganel

Locație: Club Mayateka – în cadrul complexului Nerva Center din str. Nerva Traian, nr. 27-33, Sector 3, București

Pentru înscrieri: telefon 0728.295.810 sau email la adresa claudia@zurli.ro
Inscrierile se fac pana la data de 20 septembrie 2013 in limita locurilor disponibile!

Detalii despre program si costuri găsiţi pe zurli.ro

One thought on “Teatru, bune mariere și dansuri cu prietenii de la Zurli

Leave a Reply