TEATRUL ZURLI JOACĂ PUNGUŢA CU DOI BANI LA CASA BRĂTIANU

spectacol

Duminică, 31 martie, Casa Brătianu, Str. Doamnei nr.9, ora 10:30 şi 12:00

În acest week-end, Teatrul Zurli îşi schimbă temporar locaţia şi va juca la Casa Brătianu, în Centrul Vechi, Strada Doamnei, nr.9, vis-à-vis de BNR.

Spectacolul pus în scenă este o adaptare după binecunoscuta poveste Punguţa cu doi bani. Baba îl influenţează pe moşneag să-şi bată cocoşul şi să-l alunge din ogradă. Astfel, cocoşul va porni în aventura vieţii lui şi va trece prin numeroase peripeţii. Nu îşi va pierde îmsă niciodaţă determinarea de a recupera punguţa pe care i-a furat-o boierul.

Printre personajele cunoscute apare şi un personaj nou- Papagalul, care îl sfătuieşte pe Cocoş în aventurile prin care trece.

Ca deobicei, spectacolul este plin de lecţii. Copiii învaţă ce înseamnă loialitatea şi curajul, află că mintea poate să rezolve orice problemă şi perseverenţa asigură succesul.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul. La final toată lumea primeşte bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru rezervare prealabilă ne puteti contacta la numărul de telefon 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Rezervaţi din timp locuri pentru a beneficia de parcare gratuită.

La intrarea în parcare veţi regăsi numele dumneavoastră pe lista rezervărilor.

Restaurantul va pregăti meniuri speciale pentru copii. Puteţi servi micul dejun şi prânzul într-o atmosferă care sperăm să fie pe gustul dumneavoastră.

*De Duminică 7 aprilie 2013, revenim la Clubul Ţăranului Român cu spectacolul “Zâna Măseluţă şi Caria” de la 10.30 şi de la 12.00.

Echipa ZURLI vă aşteaptă cu drag!

Leave a Reply