Toy Sharing

toys

Copiii nostri sunt atrasi de jucarii noi, diferite, care nu sunt ale lor. Pe scurt, mereu altele. E un lucru normal. Sunt curiosi si dinamici, asta ne face mandri de ei. Dar nu putem intotdeauna sa le punem la dispozitie jucarii noi sau intram in conflict cu parintii de la locurile de joaca ce nu sunt incantati ca ai lor copii sa imparta. Ceea ce nu este total gresit. Pentru ca e bine sa-i invatam pe cei mici si sa fie asertivi si sa spuna „nu”. Dar, in acelasi timp, vrem sa stie sa imparta si sa vada in actiunea asta ceva firesc, fara a cere ceva in schimb.

Lasand filozofia la o parte, va invit la un eveniment relaxat, dedicat copiilor mici, in care cuvantul de ordine este SOCIALIZARE si singurele reguli sunt:

1. Fiecare parinte cu copii va aduce de acasa cateva jucarii pe care considera ca cei mici vor fi dispusi sa le imparta. Si ii va pregati pe acestia sa imparta. Pe cat se poate, in functie de nivelul lor de intelegere.

2. Toate jucariile vor fi puse la dispozitia tuturor, mediind eventualele conflicte ce vor aparea pentru ca mai multi copii vor vrea aceeasi jucarie.

si apoi

3. Liber la distractieee!
Fiti pregatiti ca unele jucarii sa se strice, in tumultul jocului. Nu va suparati. Dar puteti preveni asta aducand jucarii la care copiii nu tin foarte mult si nu vor fi tristi pentru ca s-au stricat.
Si nu uitati sa socializati si voi cu alti parinti 😉

Participare libera!

Evenimentul are loc pe 27 iulie, de la 10:30, la Roaba de Cultura, din Parcul Herastrau (Pajistea Pescarus) – inscrieri pe pagina de Facebook.

Leave a Reply