URSUL PĂCĂLIT DE VULPE LA TEATRUL ZURLI

piesa de teatru

Duminică, 24 martie, la Clubul Ţăranului, ora 10:30 şi 12:00

Vulpea e şireată, ursul crede cam tot ce îi spune cumătra. Până aici ştim cu toţii povestea cu ursul păcălit de vicleana vulpe. Dar cum a ajuns vulpea să fure peştii moşneagului şi de ce s-a supărat baba pe moş nu ne este foarte clar. Vom afla toate acestea, dar mai ales cum a reuşit vulpea să îl facă pe urs să îşi piardă coada, în spectacolul “Ursul păcălit de vulpe”, duminică, 24 martie, la Clubul Ţăranului, de la Muzeul Ţăranului Român.

Spectacolul jucat de Teatrul Zurli este o adaptare originală a poveştii, jucată cu multă veselie şi umor. Copiii devin complici ai personajelor de pe scenă, cântă, dansează, completează replici. Povestea are de fiecare dată una sau mai multe lecţii, pe care copiii le reţin şi chiar le aplică. Niciun moment nu lipseşte însă distracţia, susţinută de muzică tare îndrăgită de copii.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul. La final toată lumea primeşte bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul în sală este nevoie de rezervare prealabilă la numărul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Echipa ZURLI vă aşteaptă cu drag!

Leave a Reply