Vă invităm la CONIL FEST – Festivalul Integrării, ediția a VII-a

CONIL Fest -festivalul integrarii

(1 – 2 iunie, Opera Comica pentru Copii – Teatrul Giulesti)

Peste 35 de institutii – scoli si gradinite private si de stat, cluburi pentru copii, centre de plasament s.a. – s-au inscris deja cu participanti la spectacolele CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrarii, editia a VII –a, din 1 si 2 iunie (Opera Comica pentru Copii – Teatru Giulesti Bucuresti).

Astfel, mai bine de 1200 de copii si adolescenti talentati sunt asteptati sa incante audienta cu momente artistice deosebite, in cadrul evenimentului dedicat Zilei Internationale a Copilului, organizat de Asociatia CONIL.

Cum in foaierul teatrului va avea loc, in aceeasi perioada, si targul de oferte educationale KID’s SUMMER FAIR 2013 – editia a III-a, este asteptata o afluenta mare de public – peste 2000 de persoane atrase de spectacolele din festival sau vizitatori la standurile targului.

Interpretare muzicala, dansuri moderne, contemporane sau populare, balet, teatru sau demonstratii de gimnastica aerobica si de arte martiale – compun programul bogat de anul acesta al festivalului.

Din spectacol nu vor lipsi, desigur, copiii talentati cu nevoi educationale speciale: CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrarii isi propune inca o data sa sprijine cat mai multi copii cu talente deosebite, in formarea lor artistica, pe drumul spre integrarea sociala in randul copiilor tipici si in invatamantul de masa.

Copiii vor avea ocazia sa se distreze si la atelierele recreative si distractive – Fun Science, animatie pentru copii, spectacolele de teatru, face painting – sau la tombola cu premii din foaierul Teatrului Giulesti, acolo unde va fi organizat KID’s SUMMER FAIR 2013 – editia a III-a.

Evenimentul va aduce cu sine numerosi invitati surpriza, si se adreseaza tuturor ofertantilor de produse si servicii pentru copii si adolescenti intre 3 si 18 ani.

CONIL Fest 2013 – Festivalul Integrarii, editia a VII –a, consacrat deja ca un festival al gradinitelor, scolilor si cluburilor pentru copii, este organizat anul acesta in parteneriat cu Opera Comica pentru Copii si ISMB – Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Organizator: Asociatia CONIL

Parteneri: Opera Comica pentru Copii, ISMB – Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Participanti: Complexul Educational Lauder Reut, Scoala de Balet “Odette”, Scoala de Dans “Perfect Show”, Gupul de Dans “Dominoo”, Scoala de Dans “Start Dance”, Attitude Ballet Studio, Clubul Sportiv “Hinode” Bucuresti, Gradinita Blue Fairy, Gradinita Nr. 160, Gradinita Noel, Gradinita Discover-Me, Scoala “Regina Maria” Vintileasa Vrancea, Scoala de Balet ”Unique Club”, Asociatia “Sf. Stelian”, Scoala de Dans “Dance Studio”, Trupa de Dans “Pasitos”, Club “Artist” Ploiesti, Trupa de Teatru “Bibabu” – Biblioteca Metropolitana “Cezar Petrescu”, Scoala de Dans “One Beat”, Scoala Spectrum, Gradinita The Little Artist, Scoala de Deficienti de Auz “Sf. Maria”, Centrul de Plasament nr. 6 Voluntari, “La Sylphide” Studio Dans, Gradinita Evrika, Gradinita Rainbow, Gradinita Lumea Copiilor, Gradinita VIP, Clubul Stelutelor, Palatul Copiilor Pitesti, Scoala Nr. 98 “Avram Iancu”, Gradinita Bocanila, Gradinita Casa Fericirii, Scoala Primara CONIL, CONIL Kindergarten & After School, Centrul de Performanta – Asociatia CONIL.

Leave a Reply