In weekend, va invitam la CONILFEST – Festivalul Integrarii, editia a VIII-a!

conil festIn mai putin de o saptamana, va asteptam alaturi de noi la editia de iarna a deja traditionalului CONILFEST – Festivalul Integrarii, editia a VIII-a!

In acest weekend – 23 si 24 noiembrie 2013, in sala mare a Palatului National al Copiilor din Capitala (intervalul orar 9,00 – 18,00), va avea loc o noua editie a CONILFEST – Festivalul Integrarii, editia a VIII-a, in organizarea Asociatiei CONIL – Centrul de Performanta si a CreArt, in parteneriat cu ISMB – Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Primaria Sectorului 5 Bucuresti.

Peste 1300 de copii talentati, din mai bine de 6o de institutii de invatamant – scoli si gradinite, private si de stat, cluburi artistice pentru copii, inclusiv scoli speciale si centre de plasament -, s-au inscris ca participanti si isi vor incanta audienta: parinti, bunici si prieteni.

Dintre acestia nu lipsesc, desigur, micile talente din cadrul Asociatiei CONIL, pregatite la Centrul de Performanta CONIL, asa cum nu vor lipsi nici atelierele de activitati distractive, din foaier, animatia sau tombola cu premii atractive!

Evenimentul se adreseaza tuturor gradinitelor, scolilor si cluburilor artistice particulare si de stat din Bucuresti care vor oferi, fiecare, intr-o maniera interactiva, o veritabila parada a talentelor ce nu cunosc granite.

Muzica, dansurile moderne sau populare, baletul clasic, teatrul – actorie si de marionete -, demonstratiile de arte martiale si gimnastica aerobica vor compune si de aceasta data un spectacol unicat de zile mari!

In spiritul traditiei festivalului si al principiilor promovate de Asociatia CONIL, din spectacol nu vor lipsi momentele artistice “semnate” de copii si adolescenti cu nevoi educationale speciale. Astfel, pe scena Palatului Copiilor vor urca si copii talentati din scolile speciale – Scoala pentru Ambliopi Austrului, Liceul Tehnologic Special s.a. – sau din o serie de centre de plasament bucurestene.

CONILFEST isi propune astfel, pentru inca o editie, sa fie un festival al integrarii in adevaratul sens, incurajand talentul de orice fel si sprijinind cat mai multi copii cu dizabilitati!

Intrarea este libera, iar distractia – garantata!

Leave a Reply