ZÂNA MĂSELUŢĂ ŞI CARIA

ZANA MASELUTA afis
SÂMBĂTĂ 25 ianuarie 2014 şi DUMINICĂ 26 ianuarie 2014 la PUZZLE CAFE ( Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter ) de la 10.30 şi 12.00
“Zâna Măseluţă şi Caria”- cel mai simpatic spectacol despre spălatul pe dinţi.

Zâna măseluţă şi Bunuţa Dănuţa (medicul stomatolog) sunt prietenele celor mici şi împreună cu ei pun la cale un plan prin care să elimine Caria. Această “vrăjitoare” a dinţilor frumoşi se hrăneşte cu resturile care rămân  între dinţi atunci când copiii nu se spală.

Caria, moartă de foame, caută de mâncare. Doar că nu a nimerit în locul potrivit şi nici în cel mai bun moment. Copiii prezenţi la spectacol ştiu cât de important este spălatul pe dinţi şi mai mult, învaţă de la Zâna Măseluţă şi Bunuţa Dănuţa metoda cea mai bună de eliminare a Cariei: zgomotul periuţei de dinţi. “Dinţii de sus se perie-n jos, dinţii de jos se perie-n sus. De masele nu uitaţi  să le periaţi!” – e refrenul pe care îl vor cânta cei mici toată ziua după vizionarea acestui spectacol.

“Zâna Măseluţă şi Caria” – spectacol original marca ZURLI

Autor- Mirela Retegan

Distribuţia: Bianca Hedeş, Cristiana Savu şi Mihaela Cordoş.

Rezervările se fac din timp la telefon: 0728.295.872 sau e-mail: contact@zurli.ro
Preţ bilet: 15 lei/ adult şi 10 lei/copil.
Copiii sub 2 ani nu plătesc bilet!

Avem scaune, băncuţe pentru adulţi, pernuţe pentru cei mici şi muuuultă voie bună!!!
La spectacolele noastre copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mare îi aplaudă  din tot sufletul.
La final toată lumea primeşte bomboane!
Vă așteptăm pe toți cu drag și cu super energie!

Leave a Reply