De Ziua Copilului, vă invităm la CONIL FEST – Festivalul Integrării, ediția a VII-a

CONIL Fest -festivalul integrarii

(1 – 2 iunie, Opera Comică pentru Copii – Teatrul Giulești)

Asociația CONIL vă invită în acest weekend la Teatrul Giulești din Capitală, să sărbătorim împreuna Ziua Internațională a Copilului printr-un eveniment deosebit, cu și pentru copii: CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrării, ediția a VII –a (1-2 iunie , Opera Comică pentru Copii – Teatrul Giulești), eveniment organizat în parteneriat cu I.S.M.B. și Opera Comică pentru Copii.

Simultan, în foaierul teatrului va avea loc târgul de oferte educaționale KID’s SUMMER FAIR 2013 – ediția a III-a, eveniment ce va aduce cu sine numeroși invitați surpriză, și care se adresează tuturor ofertanților de produse și servicii pentru copii și adolescenți între 3 și 18 ani.

Mai bine de 40 de instituții – școli și grădinițe private și de stat, cluburi pentru copii, centre de plasament, școli speciale – s-au înscris ca participante la spectacole.

Astfel, peste o mie de copii și adolescenți talentați sunt așteptați să încânte audiența cu momente artistice speciale: interpretare muzicală, dansuri moderne, contemporane sau populare, balet, teatru sau demonstrații de gimnastică aerobică și de arte marțiale.

Din spectacol nu vor lipsi, desigur, copiii talentați cu nevoi educaționale speciale: CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrării își propune încă o dată să sprijine cît mai mulți copii cu talente deosebite, în formarea lor artistică, pe drumul spre integrarea socială în rândul copiilor tipici și în învățământul de masă.

De ziua lor, copiii vor avea ocazia să se distreze și la atelierele recreative și distractive – Fun Science, animație pentru copii, spectacolele de teatru, face painting – sau la tombola cu premii din foaierul Teatrului Giulești, organizate cu acest prilej.

La ambele evenimente marca Asociația CONIL – CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrării, ediția a VII –a și KID’s SUMMER FAIR 2013 – ediția a III-a, este așteptată o afluență mare de public – peste 2000 de persoane atrase de spectacolele din festival sau vizitatori la standurile târgului.

Vă așteptăm așadar și de această dată în lumea copiilor talentați, și garantăm un eveniment deosebit, de calitate! Vă invităm în mijlocul copiilor, să-i sărbătorim împreună prin distracție, momente de neuitat și voie bună!

Leave a Reply