ZURLI FACE SUPER DISTRACŢIE PENTRU COPII ŞI PĂRINŢI DE 1 IUNIE

Zurli

De 1 iunie, cea mai veselă zi din an dedicată copiilor, vino să sărbătoreşti copilul din tine, dar şi pe copilul tău, alaturi de Zurli.

Personajele Zurli vor fi prezente la cele mai importante evenimente dedicate Zilei Copilului, pentru a garanta distracţia si voia bună.

De la ora 11.00, suntem în AFI Palace Cotroceni să susţinem Fundaţia HHC România în cadrul evenimentului “Copilărie pentru toţi , dedicat copiilor instituţionalizaţi.

Personajele Găştii Zurli – Clopoţel, Zdăngănel, Truli, Fetiţa Zurli, Zâna Bună şi ATnti Prezentatoarea vor susţine artiştii care urcă pe scenă şi îi vor antrena pe copii în jocuri pline de veselie.

Evenimentul se transmite în direct pe TVR1, TVR HD, TVR Internaţional si on-line pe TVR +.

***

De la ora 10.00, actorii Teatrului Zurli – teatru pentru copii, sunt în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, cu un program de animaţie si teatru pentru copii.

***

De la ora 11.00, la Muzeul Satului are loc Sâmbătă de basm, eveniment în cadrul căruia actorul Virgil Ianţu citeşte povestea “Ziua în care a fugit somnul”, iar actorii Teatrului Zurli – teatru pentru copii, încing jocuri distractive alături de cei mici.

***

De la 10:45, în Sun Plaza are loc evenimentul “Aventuri în epoca de carton”. Animatorii Zurli îi vor încânta pe copii cu desene pe faţă, modelare de baloane şi jocuri distractive.

***

De la ora 14.00, actorii Teatrului Zurli, teatru pentru copii, susţin spectacolul Cenusăreasa, în cadrul evenimentului organizat în complexul comercial Colosseum.

***

Între 14:00 si 19:00, suntem în Mall Băneasa, la evenimentul “Marele Carnaval al copiilor”. Aici vor avea loc ateliere pentru copii, concursuri şi jocuri Voia bună e asigurată de Zurli.

ZURLI vă asteapta cu drag!

Leave a Reply