Aventuri haioase la Disney Channel si Disney Junior

desene animate

Premiera sezonului BOBOCII ISTEȚI, duminicã, 29 septembrie, la 10:00

Bobocii isteți se întorc cu un nou sezon. Sezonul trei va fi lansat duminicã, 29 septembrie, la 10:00 cu episoade duble care prezintã admiterea bobocilor la o nouã școalã.

În primul episod dublu intitulat Transferați, Chyna, Olive, Fletcher, Angus și Lexi dau audiții pentru o școalã exclusivistã și prestigioasã cu internat numitã Academia Grundy, care a fost întemeiatã de un miliardar și fost copil minune, Zoltan Grundy. Din pãcate, Chyna nu este admisã și are impresia cã Lexi i-a luat locul drept artistã a programului. Ea cãlãtorește oricum pânã la școalã cu prietenii ei pentru a evita rușinea.

Sezonul trei din Bobocii Isteți va fi lansat pe Disney Channel duminicã, 29 septembrie, la 10:00.

Premiera filmului ZACK ȘI CODY, sâmbãtã, 28 septembrie la 11:30

Dylan și Cole Sprouse, vedetele din Povestea lui Zack și Cody, joaca într-un film de lung metraj – o comedie cu aventuri a cărei acţiune are loc în timpul vacanței de primãvarã.

Cody are oportunitatea de a participa la un program de internship prestigios. Dar când fratele geamãn, Zack, distruge echipamentul științific de miliarde de dolari, Cody este dat afarã din program. Apoi, frații sunt pe cale de a intra în Proiectul Gemini, un centru de cercetare care studiazã dinamica dintre gemeni. În mod șocant, ei se trezesc interconectați cum nu au mai fost pânã acum – atunci când unul dintre gemeni trãiește o senzație, gând sau sentiment, celãlalt geamãn simte același lucru. În timp ce aceastã revelație a noii descoperiri îi ajutã pe bãieți sã priveascã unul prin ochii celuilalt pentru prima oarã, acest lucru îi pune într-un pericol mai mare decât și-ar fi imaginat.

Nu rata premiera sâmbãta, 28 septembrie, la 11:30.

WEEKEND CU BANDAJE

Program special

  • Sâmbãtã, 28 septembrie, și duminicã, 29 septembrie, de la 10:00

Avem o doctorițã – este minunata şi mult iubita doctorițã Plușica. În weekend-ul 28 și 29 septembrie avem un maraton de 5 episoade din Doctorița Plușica de la 10:40 și apoi de la 15:30 în fiecare zi.

Doctorița își bandajeazã prietenii de jucãrie. În timpul ”maratonului” fanii au șansa de a o urmãri pe doctorițã și mult iubiții ei pacienți din trecut și prezent. Este o șansã de a o vedea pe Plușica în toatã splendoarea!

Prinde acest minunat Weekend cu bandaje sâmbãtã, 28 septembrie și duminicã, 29 septembrie, de la 10:40

Leave a Reply