HOINARUL INTERGALACTIC

Serialul animat de comedie ”Hoinarul Intergalactic”, creat de câștigătorul Premiului Emmy, producătorul Craig McCracken, se difuzează în premieră sâmbătă, 29 martie, la Disney Channel.

Pregătiți-vă să călătoriți de-a lungul galaxiei în noul serial animat de comedie de la Disney Channel, ”Hoinarul intergalactic”, creat și produs de animatorul de două ori câștigător al premiului Emmy, Craig McCracken (cunoscut pentru serialele de animație “Casa lui Foster pentru prieteni imaginari” și ”Fetițele Powerpuff”). Noua comedie prezintă povestea celor mai buni prieteni, călătorul intergalactic veșnic optimist și binefăcător – Wander și Sylvia, calul său iute la mânie, dar loial. Ei călătoresc împreună prin cosmos și trec dintr-o aventură într-alta, făcându-și noi prieteni (și dușmani) în timp ce se luptă cu numeroase forțe ale răului, inclusiv cu infamul Lord Hater și armata lui de gardieni.

”Hoinarul intergalactic” este produs de creatorul serialului, Craig McCracken. Lauren Faust (cunoscută pentru serialele “Casa Foster pentru prieteni imaginari”, și ”Micuțul meu ponei: prietenia este magică”) este co-producător și scenarist. Serialul este o producție Disney Television Animation.

Disney Channel EMEA

Destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani și familiilor lor, include un mix de programe atractive pentru cei mici, dar și pentru părinți. Printre programele care s-au bucurat de cel mai mare succes se numără seriale de acțiune bine cunoscute, precum Jessie, Liv și Maddie, Austin și Ally, Bobocii Isteți și Cățelul Blogger. Disney Channel este, de asemenea, cunoscut pentru filme sale originale de succes, printre care Liceul Muzical, Camp Rock, și cele așteptate cu nerăbdare, Cloud 9, o poveste antrenantă despre lumea competitivă a snowboarding-ului.

Leave a Reply