doctorita plusica

Romania, cuprinsa de magia Disney Junior

UPC are acum cele mai multe canale de desene din Romania

Bucuresti, 30 mai 2014 – UPC Romania isi extinde grila de canale digitale prin lansarea postului Disney Junior, devenind astfel operatorul telecom care ofera cele mai multe canale de desene animate din Romania, 10. Disney Junior este disponibil clientilor de televiziune digitala pe pozitia 508.

Cu ocazia lansarii Disney Junior la UPC, patru dintre cele mai iubite personaje Disney vin in premiera intr-un numar atat de mare in Romania. Mickey Mouse, Sofia Intai, Jake si Doctorita Plusica vor incanta audienta din Romania prin aparitii de exceptie si costume de poveste, asa cum doar in universul Disney exista.

Clientii nostri sunt cei care ne inspira si carora dorim sa le oferim in permanenta experiente extraordinare. Intalnirea cu magia Disney Junior si celebrele personaje, atat pe micul ecran cat si live, este cu siguranta o astfel de experienta. Odata cu lansarea Disney Junior la UPC, punem la dispozitia celor mici grila cu cele mai multe canale de desene animate din Romania si venim in intampinarea parintilor cu o noua editie a telecomenzii Teki, un produs inovator special creat pentru copii. Una din prioritatile noastre este protectia copiilor fata de continut neadecvat, atat pe TV cat si online, iar telecomanda Teki ofera parintilor siguranta continutului accesat de copii”, declara Robert Redeleanu, CMO UPC Romania.

upc

Copiii din Bucuresti vor avea sansa unica de a intalni faimoasele personaje de la Disney intr-un decor magic, la Baneasa Shopping City Mall. Evenimentul va avea loc sambata, 31 mai, intre orele 15:00 – 20:00, si va include mai multe momente marca Disney si surprize nenumarate pentru copii si familiile lor. In plus, cei mici si cei mari vor lua parte la numeroase concursuri si activitati interactive pregatite special pentru ei.

Pe tot parcursul lunii iunie, UPC va sarbatori Ziua Copiilor si va organiza in 24 de orase petreceri pentru copiii clientilor, zone special amenajate pentru cei mici in magazinele UPC si evenimente surpriza.

UPC a pregatit totodata un cadou special pentru cei mici si cei mari. Cei care aleg unul din pachetele Magic sau Ultra, primesc cadou si telecomanda Teki, cu ajutorul careia copiii din familiile UPC se bucura de continut distractiv si educativ, potrivit varstei lor. Teki este in acelasi timp un sprijin pentru parintii care doresc sa isi protejeze copiii de vizionarea unor programe neadecvate. Telecomanda Teki a fost lansata de UPC in 2012, iar acum este disponibila intr-o noua editie. Teki are moduri de functionare separate, in modul Copil permitand doar vizionarea unor programe TV prestabilite. Atat timp cat telecomanda este setata in modul Copil, niciun alt canal TV nu poate fi selectat.

Detalii despre noua oferta UPC si despre Teki puteti gasi pe website-ul oficial, www.upc.ro.

Informatii suplimentare despre UPC

UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala, este lider in domeniul inovatiei in tehnologie. Compania ofera servicii de televiziune (digitala, prin satelit si analogica), Internet in banda larga si telefonie in aproximativ 200 de orase. Serviciile digitale oferite de UPC Romania ii conecteaza pe cei 1.179.500 de clienti la universul digital si le ofera experiente uimitoare. Premierele UPC pe piata din Romania includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar si a internetului de mare viteza, Fiber Power 200 Mbps. UPC Romania este afiliata la Liberty Global. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati www.upc.ro.

Liberty Global este liderul industriei mondiale de comunicatii prin cablu, cu operatiuni in 14 tari. Ii conectam pe oameni cu lumea digitala si le oferim posibilitatea de a descoperi si experimenta posibilitati nelimitate. Serviciile noastre 3Play –  televiziune, Internet in banda larga si telefonie – sunt furnizate prin intermediul unor retele de generatie urmatoare si prin platforme inovatoare de tehnologie care conecteaza 25 milioane de clienti. La 31 martie 2014, acestia aveau 49 milioane de abonamente. Brandurile Liberty Global includ Virgin Media, UPC, Unitymedia Kabel BW, Telenet si VTR. Operatiunile noastre includ totodata si Liberty Global Business, divizia de servicii pentru companii si Liberty Global Ventures, fondul nostru de investitii.

upc2

Disney Junior Romania

Disney Junior este o multiplatforma ce integreaza toate elementele Disney destinate micutilor prescolari cu varste de pana la 7 ani, celor care au grija de ei si parintilor. Programele Disney Junior includ povesti creative si personaje care implica publicul si transforma procesul de invatare intr-o experienta jucausa prin intermediul serialelor Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, Doctorita Plusica, Clubul lui Mickey Mouse si serialul animat cu prima printesa copil, Sofia Intai. Disney Junior prezinta de asemenea programe produse in regiunea EMEA, precum Povesti despre prietenie cu Winnie the Pooh, Atacul Artei si Henry Dragomonstru.

Leave a Reply