DISNEY ANUNŢĂ NOI PRODUCŢII CAPTIVANTE ALE SERIALULUI VIOLETTA

Compania Walt Disney a anunţat că va începe producţia sezonului trei al serialului de mare succes pentru adolescenţi, Violetta. Programul reuneşte din nou o echipa internaţională de actori şi o distribuie în rolul principal pe actriţa argentiniană Martina Stoessel (Violetta). Violetta este primul serial de acţiune live original creat de Disney Channel America Latină şi Disney Channels Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în asociere cu compania de producţie din Argentina Pol-ka. Filmat în Mediolanum Forum din Milano, Concertul Special VIOLETTA IL CONCERTO îi prezintă pe cei 12 membri originali ai distribuţiei Violetta care vor interpreta cele mai cunoscute cântece din sezoanele 1 şi 2 ale serialului. Concertul special creat de Disney Channel cuprinde întregul spectacol live şi le oferă fanilor posibilitatea de a vedea ce se întâmplă în spatele scenei în timpul unui turneu de concerte live. Spectatorii vor putea vedea emoţiile vedetelor de dinaintea spectacolului în timp ce aceştia se pregătesc să apară pe scenă şi vor avea şansa să afle cum îşi petrec actorii timpul liber atunci când nu lucrează.

Violetta a luat cu asalt Europa, înregistrând peste 38 de milioane de telespectatori care au urmărit serialul1, clasându-se pe primul loc în 10 pieţe inclusiv Franţa, Spania, Danemrca, Suedia, Norvegia, Portugalia, Polonia, Ungaria şi România.2 Influenţa show-ului asupra culturii pop a generat un număr mai mare de căutări pe Youtube decât Lady Gaga şi Katy Perry în Spania şi Italia.3

Sezonul 3 ni-i prezintă încă o dată pe elevii studioului Studio On Beat care au mai crescut puţin, dar care mai au încă multe de învăţat. Seria începe cu turneul lor mondial plin de succes cu YouMix care se apropie de sfârşit în Europa, iar elevii se întorc la Buenos Aires pentru ultimul an de şcoală. Însă succesul din Europa a schimbat visurile şi ambiţiile lor personale, iar grupul odată unit începe să se destrame. Gregorio îşi deschide un nou studio care va ajunge să concureze cu On Beat, convingându-i şi pe alţi elevi să i se alăture.

„Suntem încântaţi că vom lansa sezonul 3 al telenovelei pentru adolescenţi care s-a bucurat de un succes imens. Serialul rezonează cu telespectatorii săi, iar succesul său se datorează personajelor sale captivante, scenariului puternic, relevanţei conţinutului şi talentului echipelor internaţionale de distribuţie şi de creaţie implicate, “ a declarat Maciej Bral, VP & Manager General, CEE. “De asemenea, ne-a fost clar de la început că Violetta avea potenţialul să se dezvolte pe mai multe platforme. Muzica şi dansul reprezintă esenţa fiecărui episod, iar faptul că am putut avea distribuţia originlă într-un spectacol live a permis extinderea angajamentului Disney faţă de audienţa serialului Violetta. Copleşiţi de reacţia fenomenală a fanilor care au participat la concertele live din Spania, Italia şi Franţa, acest Concert Special le va permite fanilor serialului Violetta din Europa să aibă şansa de a-şi vedea starurile favorite interpretând cântecele lor preferate pe scenă.”

Leave a Reply