Disney Channel prezintă o noua iniţiativă, “Sunt o prințesă”

desene

Descoperă prințesa din tine

București, 28 februarie, 2013: Disney Chanel lansează de Ziua Femeii (8 Martie) o noua initiativa destinata elevelor cu vârste între 6 și 8 ani. Prin intermediul unui promo care va fi difuzat permanent în pauzele dintre show-urile Disney Channel Romania, tinerele telespectatoare vor afla că nu este nevoie să poarte cele mai frumoase rochii sau să locuiască într-un castel pentru a se simți prințese Disney. Orice fată poate fi o prințesă dacă este curajoasă, loială, demnă de încredere, blândă, generoasă și arată compasiune celor din jur.

În filmul promoțional le puteți vedea pe Albă ca Zăpada, Ariel, Belle, Cenușăreasa și Rapunzel, alături de fete obișnuite, dar care sunt prințese în mediul și în comunitatea în care trăiesc, fie ca sunt . Lista personajelor este impresionantă și poate include cu muzicieni și grădinari, un arcaș, un surfer, un gimnast, un savant, un pilot de karturi, un călăreț, un jucător de șah și o fetiță care își îngrijește bunica. În plus, cu toții sunt foarte buni prieteni, iar rolul lor este de a le arăta telespectatorilor cum se comportă o adevărată prințesă.

Clipurile vor fi difuzate pe Disney Channel în perioada 8 Martie – 1 Aprilie și vor fi urmate de apariția Academiei de Prințese, un joc interactiv care va fi disponibil pe siteul Disney (www.disney.ro), din luna mai până în luna iunie.

Clipul poate fi accesat pe Cuca.UrbanKid.ro.

În această primăvară, Disney Channel va difuza show-uri pline de magie și farmec, în care le puteți revedea pe mult iubitele Prințese Disney. Veți putea urmări aventurile lui Mulan, începând din luna aprilie; ale Cenușăresei, începand cu 8 martie, în „Cenușăreasa 1” si cu 30 martie în „Cenușăreasa 2” si „Sofiei I” începand cu luna aprilie. Multe alte Prințese Disney așteaptă să vă încânte cu poveștile lor, de-a lungul acestei primăveri.

Leave a Reply