Filmul Sofia I: A Fost Odată Ca Niciodată O Prinţesa are premiera sâmbătă 20 aprilie, la 12:00 la Disney Channel şi Disney Junior

sofia

Serialul Sofia I va fi lansat la începutul lunii mai la Disney Junior

Bucuresti, 17 aprilie 2013 – Disney prezintă la Disney Channel şi Disney Junior prima mică prinţesă odată cu premiera Sofia I: A Fost Odată Ca Niciodată O Prinţesă, un film animat fermecător, plin de muzică, pentru întreaga familie, sâmbătă, 20 aprilie, la ora 12:00 . Serialul TV Sofia I va fi lansat la începutul lunii mai pe Disney Junior.

Basmele cu prinţese Disney încântă publicul de peste 70 de ani, iar odată cu lansarea Sofia I este prima dată când un serial se concentrează pe o prinţesă în anii copilăriei. Poveştile sunt create pentru a comunica mesaje pozitive şi lecţii de viaţă relevante pentru copii preşcolari. Serialul şi filmul sunt producţii ale Disney Television Animation.

Poveştile prezentate în Sofia the First au loc în lumea de vis a micuţei Sofia care porneşte în viaţă ca o fată normală. Dar, atunci când mama ei se mărită cu regele, este transpusă într-o lume plină de strălucire, dar uneori confuză la castel, alături de casa regală, alaiul fastuos şi noii fraţi vitregi, Amber şi James. Sofia I include şi apariţii ale zânelor Fauna, Flora şi Vremefrumoasă (zâne cunoscute din clasicul Frumoasa din pădurea adormită de la Disney) în funcţia de directoare ale Academiei Regale Pregătitoare, unde studiază Sofia, alături de alţi prinţi şi prinţese. Vor exista apariţii speciale la diferite evenimente şi din rândul personajelor clasice precum Cenuşăreasa şi alte prinţese Disney.

Leave a Reply