Săptămâna piraților

Program special, din 24 pana pe 28 octombrie 2011, in fiecare zi la ora 14:00

Bucureşti, 11 octombrie 2011: De luni 24 pana vineri 28 octombrie, blocul Disney Junior prezinta Saptamana Piratilor cu episoade duble din “Jake si Piratii din Tara de Nicaieri” in fiecare zi de la ora 14:00.

Aceasta noua animatie 2-D si CG interactiva prezinta povestile amuzante si pline de muzica ale lui Jake care isi conduce echipa – incluzandu-i pe Izzy, Cubby si papagalul de veghe, Skully – la bordul extraordinarei lor nave, Bucky, purtati de ape de la ascunzatoarea de pe Insula Piratilor intr-o vanatoare de comori prin Tara de Nicaieri. Acolo invata ca trebuie sa lucreze impreuna pentru a-l invinge prin istetime pe Capitanul Hook si tovarasul lui Smee, pentru a castiga dubloane de aur pe masura ce isi indeplinesc sarcinile.

Fie ca este vorba de un skateboard, o chitara sau o scoica pretioasa, Capitanul Hook va face tot ce poate pentru a pune mana pe comoara, de aceea Jake si amicii sai pirati ii invita pe telespectatori sa faca apel la munca in echipa, rezolvarea problemelor si activitatea fizica, cum ar fi să coboare pe cascade, să se dea pe lujeri de vie şi să zboare cu praful magic al zânelor pentru a-si recupera comorile.

Puneti mana pe harta comorilor in octombrie si imbarcati-va pentru noi aventuri cu episoade duble din “Jake si Piratii din Tara de Nicaieri” in fiecare zi de luni 24 – vineri 28 la ora 14:00.

Leave a Reply