Afterschool serios premiază părinţi isteţi

sagakid

ÎNSCRIE-ŢI COPILUL LA SAGA KID ŞI AI ŞANSA SĂ CÂŞTIGI 3 LUNI GRATUITE LA AFTERSCHOOL.

Pentru a putea câștiga trei luni de afterschool gratuit*, trebuie să îți înscrii copilul la SAGA Kid (www.sagakid.ro) în intervalul 16 septembrie – 16 octombrie. La finalul perioadei de înscrieri vom organiza o tombolă, în urma căreia va fi extras un câștigător.

Şcoala Alternativă de Gândire Aplicată, SAGA Kid Afterschool vă propune un concept nou de învăţare, bazat atât pe dezvoltarea personală, cât şi pe stimularea gândirii aplicate, prin intermediul jucăriilor educaţionale, cursurilor integrate de antreprenoriat pentru copii, “Jocurilor Mintii” cu metoda MindLab şi a atelierelor de creativitate. La finalul acestor cursuri, copiii SAGA Kid vor şti ce aptitudini au dobândit, ce le place şi ce îşi doresc să facă în viitor.

Structura programului nostru este inspirată de toate momentele zilnice din viaţa copiilor de clasele 0–IV. Pentru că dorinţele lor nu coincid cu ale părinţilor, noi armonizăm atât nevoile celor mari, cât şi ale celor mici, îmbinând joaca de după şcoală cu viaţa de după serviciu. Propunem, printre altele, plimbări prin parcul Gh. Petraşcu, un prânz cald, ajutor la înţelegerea temelor, timp pentru joacă, optionale incluse şi, bineînţeles, odihnă.

Adresa: Intr. Sabiţei nr.34, etaj 2, sect. 3, Bucureşti
Telefon: 0756.169.135 sau 031.429.00.47
E-mail: contact@sagakid.ro

*în premiu este inclusă doar taxa de înscriere la afterschool, masa de prânz și gustările fiind achitate separat.

Leave a Reply