Ariodante – prima școală privată de artă care lansează cursuri cu durata de 4 ani

ariodante_logoScoala de Artă “ArioDante” va întâmpina această toamnă cu pachetul de cursuri « Ario » special conceput atât pentru cei care tind către performanță, cât și pentru cei care doresc să înțeleagă mai bine tainele muzicii. Cursurile sunt gândite pe 4 tipuri de module: începători – anul I (cu examen la sfârșit), intermediari – anul II (cu examen la sfârșit ), avansați – anul III (cu examen de absolvire), aprofundare – anul IV (cu examen la sfârșit și posibilitate de prelugire a cursurilor).

La sfârsitul primelor trei module, fiecare cursant va fi evaluat și notat în funcție de nivelul de pregătire ți va primi Diploma de Absolvire. Comisia de evaluare va fi formată din specialiști și personalități din domeniu, nu doar profesori Ariodante. Acest examen nu va fi singurul pe care cursanții “Ario” il vor sustine, deoarece la fiecare sfarsit de modul vor fi organizate examene anuale care vor fi susținute în fața unei comisii formate din profesori cu experiență. Fiecare an este conceput pe 2 semestre, de-a lungul cărora cursanții vor primi note în funcție de nivelul de pregătire la care au ajuns în momentul respectiv.

Școala de Artă Ariodante va pune la dipoziție 30 de locuri pentru fiecare secție, dintre care două locuri fără taxă vor fi alocate fiecărei secții și vor fi ocupate de către cei mai talentați concurenți.

Iuliana Sgârcitu, General Manager Ariodante își dorește să sprijine copiii și tinerii talentați și mărturisește mi-am dorit să le ofer tinerilor talentați posibilitatea să-și cultive talentul în cadrul unor cursuri care reprezintă o premieră pentru școlile private de artă din România. Pe lângă posibilitatea de a studia cu profesori experimentați, tinerii vor fi implicați în spectacole de excepție și vor fi sprijiniți să participe la concursuri naționale și internaționale.

Ariodante sustine concret talentele prin intermediul proiectului “Royal Art Muzzyk”, în cadrul căruia își propune să formeze cele mai bune distribuții pentru a pune în scenă spectacole de neuitat unde cursanții vor interpreta lucrări alături de nume consacrate în domeniu. Mai mult, va fi acordată o atenție sporită participarii cursantilor Ario la diverse concursuri atât nationale, cât și internationale, dar și concerte, festivaluri sau recitaluri.

Pentru a vă înscrie la cursurile de 1 an Ario care se vor desfășura în perioada 15 oct.2013- 20 iun.2014 vă invităm la sediul scolii de pe str.Popa Nan nr.110, în intervalul calendaristic 25 aug.- 5 oct.a.c., de Luni până Vineri, între orele 10:00- 14:00. Documente necesare pentru înscrierea la examenul de admitere sunt: Certificat de naștere/ C.I, cerere tip de înscriere (se completează la sediul scolii), taxa de susținere a examenului de admitere- 50Ron. Examenul de admitere va avea loc în datele de 6 și 7 oct.2013. Rezultatele examenului de admitere se vor afisa la sediul scolii in data de 8 oct.

Taxa de scolarizare: 1700 Ron se achita in perioda 8 oct.- 15oct. studii, iar pentru cei care au deja un an de studii taxa se va achita în două tranșe- 8oct.-15oct! Taxa de scolarizare se va achita integral de către cursantii aflați in primul an. Pentru candidații admiși în anul școlar 2013-2014, programul cursurilor se va stabili de comun acord cu profesorul de la clasa în perioada 8oct.-13-oct.

Școala de Artă Ariodante a luat naștere din dorința de a sprijini tinerele talente, dar și pentru a susține inițiativa tuturor celor care vor să descopere “limbajul” culorilor și al notelor muzicale. Astfel, Ariodante pune la dispoziție, atât copiilor, cât și adulților, o serie de cursuri de muzică (pian, chitară, vioară sau canto, artă plastică) sau cursuri de pictură, precum și ateliere de istoria sau teoria muzicii. Plecând de la premisa că artele ne unesc și ne aduc pe toți laolaltă, indiferent de vârstă sau preocupări, ArioDante a creat un mediu plăcut, primitor și prietenos unde își desfășoară activitatea profesori tineri, specializați, absolvenți ai UNMB și UNAB. Am reunit aici tineri artiști care formează o echipă dinamică, pasionată și creativă, astfel încât procesul de învățare și asimilare a informațiilor să fie plăcut și eficient.

Leave a Reply