De Ziua Copilului, schimbă ceva în bine pentru copilul tău: dă-i şansa să devină un SAGA Kid!

Logo-SAGA-Kid-micPe data de 13 mai se deschid porțile celui mai nou afterschool din București, SAGA KID (Şcoală Alternativă de Gândire Aplicată).

Părinții și copiii cu vârsta între 6-13 ani sunt așteptați în perioada 13 – 31 Mai 2013, în fiecare zi între orele 13.00 – 18.00, la sediul SAGA Kid din strada Intrarea Sabiței 34, etaj 2, sector 3 (vizavi de Parcul Gh. Petrașcu) pentru a cunoaște echipa și spațiul destinat activităților, iar între orele 17,00-18,00 pentru activitățile demonstrative ale fiecărui ingredient opțional din programul Școlii Alternative de Gândire Aplicată. Înscrierile pentru activitățile demonstrative AICI http://sagakid.ro/

Ce este SAGA Kid?

SAGA Kid (Şcoală Alternativă de Gândire Aplicată) este un after-school cu program diversificat, menit să combine joaca educativă de după orele de şcoală cu joaca liberă și elemente de dezvoltare personală.

Ce oferă SAGA Kid părinților și copiilor?

SAGA Kid propune un concept nou de învăţare bazat pe dezvoltarea gândirii aplicate. Mai precis, tot ceea ce copiii învaţă la şcoală, în sistem, este interpretat, completat şi aplicat alături de echipa noastră într-o combinaţie cuprinzând dezvoltarea personală cu jucării educaţionale, cursuri opţionale de antreprenoriat pentru copii, ateliere de cultură generală şi creativitate. Toate acestea pentru ca, la final, copiii SAGA Kid să ştie la ce sunt buni, ce le place şi ce vor să facă în viitor, cum se câştigă banii (pentru că i-au câştigat), cum se cheltuie și cât efort și timp se alocă.

De ce să veniți la SAGA Kid?

„Din 2013, fii SAGA Kid! – acesta este mesajul pe care noi, echipa SAGA Kid, dorim să-l transmitem copiilor. Structura programului nostru este inspirată de toate momentele zilnice din viaţa picilor de clasele 0 – 4. Pentru că dorinţele lor nu sunt aceleaşi cu ale părinţilor, noi armonizăm atît nevoile celor mari, cît şi ale celor mici îmbinând joaca de după şcoală cu viaţa de după serviciu. Propunem, printre altele, plimbări prin parcul Gh. Petraşcu, un prânz cald, ajutor la înţelegerea temelor, timp pentru joacă şi, bineînţeles, odihnă – cu ochii închişi sau nu.”

„SAGA Kid este locul ideal unde cei mici vor descoperi bucuria de a învăța și de a se juca după școală”, promite Claudia Chiru, prof. înv. primar şi cofondator SAGA Kid.

Pentru înscrieri și detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați la:

Email:contact@sagakid.ro

Telefon: 0756.169.135 / 0748.197.426

Leave a Reply