Începe aventura verii!

În taberele IKEDOO, copiii fac planuri, sapă, măsoară, își fac cărămizi din pământ, bat cuie, taie cu fierăstrăul, vopsesc, montează, înșurubează, iar noi vă garantăm că se distrează extraordinar!

În această vară IKEDOO organizează doar două tabere: în prima, copiii vor construi o Căsuță de Hobbit. Nu este vorba de o machetă, ci de o casă în care copiii vor intra și se vor juca. Va fi nevoie de întreaga echipă de mici arhitecți pentru marea realizare. Ei iși vor face planificarea și se vor organiza pentru a-și atinge obiectivul. Pentru a fi o adevărată căsuță de hobbit, ea va fi săpată în pământ. Apoi vor monta stâlpii, vor construi zidurile și acoperișul. În ultima zi, vor avea răgaz să-și aranjeze aspectul interior și exterior cu picturi, grădină sau ce le mai trece prin cap. Experiența va fi atât distractivă, cât și educațională.

În a doua tabără, designerii IKEDOO au pregătit Căsuța de Elf. Va fi o versiune mai sustenabilă a unei căsuțe în copac, una în care copacul nu este agresat de construcție. Copiii vor studia ce au făcut alți arhitecți înaintea lor și vor găsi soluții pentru proiectul lor. Vor căuta astfel să realizeze o asemenea structură ridicată pe piloni. Casa va trebui să se înalțe la 1,5 metri deasupra pământului. Realizarea unei construcții de o asemenea anvergură va întări capacitatea de leadership și va spori încrederea în propriile forțe, abilități atât de importante în viață. Copiii vor trăi experiența succesului.

Pentru alte detalii și înscrieri vizitați site-ul Ikedoo.

Leave a Reply