Unde trimitem copiii in vara aceasta?

tabara

La Monitori – tabere active pentru copii, in Sinaia si Rasnov

A ramas mai putin de o luna pana la vacanta de vara a copiilor, asa ca pentru parinti este momentul cautarilor si planurilor pentru activitati si tabere pentru copii. Iata cateva sugestii de tabere active, in natura, unde copiii au sansa sa descopere farmecul muntelui, sa invete tot felul de sporturi montane, sa-si faca prieteni noi si sa se distreze in deplina siguranta.

Sport La Monitori, unul din cei mai experimentati si prestigiosi organizatori de tabere active pentru copii, organizeaza in aceasta vara 4 tipuri de tabere: tabere Multisport in Sinaia, tabere de Echitatie la Rasnov, tabere de Cercetasi si tabara de Creatie & arte la Sinaia.

Taberele La Monitori le dau copiilor ocazia sa practice, in functie de tematica, drumetii montane in Bucegi, echitatie, alpinism, bicicleta, sa invete orientare montana si notiuni de ecologie, sa viziteze stane montane traditionale unde pot degusta si vedea cum se fac branzeturi si alte bunatati traditionale, sa mearga la piscinele de la Paradisul Acvatic din Brasov, sa incerce tiroliana si traseele suspendate la Parc Aventura, sa viziteze castelele Peles si Bran, sa faca tir cu arcul …. si multe alte jocuri, impreuna cu prietenii noi sau vechi din tabere.

Toate activitatile se desfasoara sub indrumarea unor monitori certificati, experimentati in lucrul cu copiii.

Tabere vara 2013:

  • 30 iunie – 6 iulie: Tabara Echitatie Rasnov
  • 7 – 13 iulie: Tabara Multisport Sinaia
  • 14 – 20 iulie : Tabara Cercetasi Sinaia
  • 21 – 27 iulie: Tabara Echitatie Rasnov
  • 4 – 10 august: Tabara Multisport Sinaia
  • 11 – 17 august: Tabara Creatie & Arte Sinaia
  • 18 – 24 august : Tabara Echitatie Rasnov

Taberele La Monitori sunt deschise tuturor copiilor, incepand de la 6 ani si pana la 18 ani.
Fiecare tabara dureaza 7 zile si costa 1395 de lei, incluzand cazare, toate mesele, toate activitatile, poze si filmari din tabara, precum si transportul in tabara si inapoi acasa. Cazarea copiilor este asigurata in pensiuni de 3***. Este important de stiut ca pe tot parcursul taberei, copiii sunt supravegheati in permanenta de monitori certificati.

Sport La Monitori are o experienta de peste 13 ani in cursuri de sporturi montane, evenimente outdoor si tabere pentru copii. Detalii despre taberele active LaMonitori: www.LaMonitori.ro
www.facebook.com/TabereLaMonitori

Leave a Reply