Cord Blood Center oferă un cadou de nuntă proaspeților căsătoriți

fotografie

1.000 lei reducere la pachetele de recoltare a celulelor stem

Prima Banca de celule stem din România, Cord Blood Center, oferă un dar inedit de nuntă tinerilor căsătoriți care oficiază ceremonia până la finalul lui 2013 și care sunt pregătiți să devină părinți cât de curând. Cei care se căsătoresc în acest an vor primi o reducere de 1.000 de lei la pachetele de recoltare a celulelor stem, astfel încât să se bucure din plin de sănătatea familiei lor.

Sănătatea este cel mai de preț dar al omului. Orice cuplu ce întemeiază o familie ar trebui să aibă parte de copii sănătoși, care să se bucure din plin de fiecare moment al vieții. Suntem alături de cuplurile căsătorite în anul 2013, oferindu-le un dar de preț, o șansă în plus pentru a deveni părinții unor copii sănătoși. Punem la dispoziție serviciile noastre pentru a oferi, de fapt, șansa la viață și la toate bucuriile ei”, a declarat Directorul General Cord Blood Center, Dr. Tudor Panu.

Tinerii căsătoriţi pot beneficia de voucherul-cadou foarte ușor, prin completarea unui contract ce trebuie expediat, împreună cu voucherul ce însoțește contractul, la adresa sediului Cord Blood Center din România.

Cum se poate primi contractul și voucherul? Doar spunând ”DA” cadoului, prin accesarea link-ului http://www.cordcenter.ro/new-wed.html. Campania se va întinde pe toată durata anului, astfel încât fiecare cuplu care se va căsători pe parcursul anului 2013 să se poată bucura de darul de nuntă din partea Cord Blood Center.

“Acum e ușor să alegi ! Pune mâna pe oferta care ți se potrivește cel mai bine !“, Cord Blood Center va fi prezent la târgul Baby Expo, care se va desfășura, timp de 4 zile, în perioada 26-29 septembrie la Sala Polivalentă din București. Astfel, viitorii părinți vor putea alege oferta cea mai potrivită pentru ei, având la dispoziție 3 variante, perfect pliate pe nevoia și bugetul fiecărei familii.

Leave a Reply