15% reducere la produse Secom pentru sustinerea imunitatii copiilor

Imunitatea copiilor crește cu produse Secom® la preț promoțional

Produsele destinate protecției imunitare a copiilor First Defense și Colostrum plus Probiotics de la Secom® sunt disponibile cu o reducere de 15% în perioada 1 februarie-31 martie, în farmaciile HelpNet din întreaga țară.

În aceeași perioadă Secom® organizează în mai multe grădinițe din București și din provincie o serie de prezentări susținute de medici pediatri, destinate părinților, cu tema “Imunitatea la copii”. Prezentările vor avea o durată de aproximativ 15 minute, vor fi susținute de către medici renumiți în plan local și vor fi lua forma unor “Ateliere interactive pentru părinții iscusiți”.

Părinții care vor participa la prezentări vor obține informații de la medicul specialist despre rolul imunitatii, bolile care apar pe fondul căderilor imunitare și despre măsurile pe care le pot lua parinții pentru a susține imunitatea copiilor. De asemenea, părinții vor obține informații complete despre produsele Secom® destinate copiilor, potrivite pentru a susține în mod natural imunitatea celor mici.

Cei care participă la prezentări vor primi cadouri surpriză din partea Secom® alături de un voucher cu reducerea de 15% aplicată produselor First Defense/Colostrum plus probiotics și de un talon de tombolă. Copiii din grădinițele participante se pot înscrie la concursul de desen susținut de Secom®, ”O zi de primăvară”, care se va desfășura pe pagina de facebook a companiei www.facebook.com/SecomRomania

În cadrul concursului “O zi de primăvară” copiii trebuie să realizeze un desen în care să ilustreze o zi de primăvară. Desenul va fi predat educatoarei, care le va centraliza pe toate și le va preda reprezentanților Secom®. În fiecare zi, mai multe desene vor fi postate pe pagina de Facebook a companiei, iar cele mai votate vor fi premiate cu produse Secom®.

Produsele care participă la promoție sunt produse premium destinate susținerii imunității copiilor și sunt 100% naturale. First Defense de la Secom® conține argint coloidal cu efect puternic antiviral, antibacterian, antifungic și antiparazitar asupra a mai mult de 650 de tipuri de agenți patogeni. Formula pe bază de argint coloidal, măslin, sunătoare și zinc, îmbunătățește producerea de imunoglobuline, celule imunitare ale organismului și stimulează producerea de fagocite, celule care înglobează și digeră bacterii și celule tumorale.

Colostrum plus Probiotice de la Secom® dezvoltă și protejează flora intestinală a copiilor și le susține sistemul imunitar. Compoziția produsului este unică și inovatoare: colostru, probiotice și prebioticele FOS. Colostrul, considerat un „miracol al naturii” este laptele matern din primele 48 de ore după naștere. Probioticele sunt microorganisme vii nepatogene, cu efecte benefice asupra sănătății. Acestea acționează în cavitatea bucală, în tubul digestiv și în sistemul uro-genital, protejând de infecții prin menținerea unei flore bacteriene echilibrate. FOS sunt prebioticele, fibre solubile care potențează acțiunea probioticelor. Efectul principal al prebioticelor are loc la nivelul intestinului gros. În plus, Colostru cu Probiotice de la Secom® are acțiune antivirală, antibacteriană, antimicotică și antiparazitară. Produsul Colostrum cu Probiotice® ajunge până la 50 de zile de administrare.

Secom® este una dintre cele mai importante companii românești specializată în importul, promovarea și distribuția de suplimente alimentare naturale. În prezent, portofoliul Secom® acoperă aproape toata gama de afecțiuni folosind peste 140 de produse 100% naturale, o parte unice pe piața din România.

Din portofoliul Secom® fac parte vitamine, minerale, extracte standardizate din plante, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, probiotice și prebiotice și o linie specială de produse pentru copii.

În momentul de față, Secom® oferă cele mai eficiente soluții naturale pentru sănătate prin intermediul celor 9 branduri internaționale asupra cărora deține exclusivitate în România: Nature’s Way®, Solaray®, Childlife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac Int’l Canada®, Mushroom Wisdom®, Boericke & Tafel® si KAL®.

Leave a Reply