BUBU MIC primul boutique online cu haine de designer pentru copii

logo BBM cu slogan si zambet_4Pe 8 iulie 2013 s-a lansat primul boutique online cu haine și accesorii de designer pentru copii între 0 și 10 ani.
BUBUmic.ro este primul magazin online din România care pune accent atât pe calitatea materialelor din care sunt confecționate hainele cât și pe stilul, croiala și designul acestora. Boutiqueul reunește o selecție completă de haine atractive, create de designeri consacrați sau în plină ascenisune din Scandinavia , Benelux, Statele Unite ale Americii, Israel, dar și de către artiști autohtoni din noua generație. Toate produsele dețin certificate care să ateste calitatea lor de excepție.

Modeerska Huset, Sture&Lisa, Dabbawalla Bags, Mim-Pi și LipFish sunt brandurile ale căror produse vor fi găsite în premieră în România, începând cu sezonul primăvară-vară 2013. Din sezonul toamnă-iarnă li se vor alătura și brandul iubit de copiii star-urilor holywoodiene, NUNUNU, dar și spectaculoșii creatori nordici de la Bang Bang Copenhagen și Maxomorra.

Un prim pas necesar către o viață și un mediu sănătos ar fi alegerea hainelor confecționate din materiale bio. ( produsele bio de pe site-ul Bubumic.ro dețin certificate GOTS – http://www.global-standard.org/) Îmbrăcămintea bio este recomandată în mod deosebit copiilor. Micuții au o piele sensibilă care absoarbe cu mai multă ușurință orice substanță cu care intră în contact. Aceste materiale sunt sigure pentru pielea lor delicată, nu provoacă alergii, sunt mult mai plăcute la atingere, și rezistă la multe spălări.

Hainele și accesoriile pentru copii din materiale organice care se găsesc pe site-ul Bubumic.ro nu conțin niciun fel de substanță toxică, precum sunt cele cu care este tratat un material textil comun.

Hainele propuse de bubumic.ro lansează trenduri, sunt cool și au personalitate pentru că împrumută toate aceste calități de la cei mai mari specialiști în domeniu de pe planetă, copiii dumneavoastră.

Leave a Reply