Happy friday @ BUBUmic

Picture 3Black Friday se transforma in Happy Friday numai la BUBUmic.ro.
Pe data de 29 noiembrie produsele unor brand-uri de renume precum Modeerska Huset, Sture&Lisa, Dabbawalla Bags, Mim-Pi LipFish si Chispum vor putea fi cumparate la preturi promotionale, cu reduceri de pana la 50 %.
BUBUmic.ro este magazinul online creat pentru parintii copiilor cu atitudine. “BUBUmic- e cool sa fii pitic” este conceptul care pune accent atât pe calitatea materialelor din care sunt confecționate hainele cât și pe stilul, croiala și designul acestora.
Boutiqueul reunește o selecție completă de haine atractive, create de designeri consacrați sau în plină ascenisune din Scandinavia , Benelux, Statele Unite ale Americii, Israel, dar și de către artiști autohtoni din noua generație. Toate produsele dețin certificate care să ateste calitatea lor de excepție.
Modeerska Huset, Sture&Lisa, Dabbawalla Bags, Mim-Pi și LipFish, Chispum Maxomorra si Bang Bang Cph sunt brandurile ale căror produse se gasesc în premieră în România, numai pe site-ul nostru bubumic.ro
Un prim pas necesar către o viață și un mediu sănătos ar fi alegerea hainelor confecționate din materiale bio ( produsele bio de pe site-ul Bubumic.ro dețin certificate GOTS – http://www.global-standard.org/) Hainele propuse de bubumic.ro lansează trenduri, sunt cool și au personalitate pentru că împrumută toate aceste calități de la cei mai mari specialiști în domeniu de pe planetă, copiii dumneavoastră.

Leave a Reply