Începe sezonul de toamnă cu o nouă gamă de lactate: Tradiţii

Traditii

Danone aduce pe rafturi din această toamnă Tradiţii, o nouă gamă de lactate proaspete, gustoase şi de calitate, care aduce în atenţia consumatorilor gusturile bune inspirate din tradiţiile româneşti.

Gama include numai produse natur, conţinând doar lapte, smântână şi culturi de fermentare, printre care: iaurt din lapte integral, Sana, Lapte bătut, smântână. Ambalajele evocă decoraţia şi coloritul tradiţional, plasând gustul proaspăt al produselor într-o atmosferă autentică şi românească.

“Lansarea noii game face parte din strategia noastră de a oferi consumatorilor produse care să răspundă cât mai bine preferinţelor lor. Pentru noi, tradiţia reprezintă o valoare respectată, la a cărei construcţie contribuim în fiecare zi, iar prin noua gamă ne dorim să aducem în atenţia consumatorilor gusturile bune cum erau odată, inspirate din obiceiurile româneşti”, declară Anca Stroe, Director Marketing Danone Sud Estul Europei.

Danone România investeşte de 15 ani în dezvoltarea producţiei locale de lactate, sprijinirea fermelor româneşti fiind o prioritate pentru companie. 200 de tone de lapte proaspăt colectat zilnic de la fermierii români ajung la fabrica Danone din Bucureşti. Aproximativ 1 din 2 iaurturi consumate în România este realizat aici, unde materia primă de calitate oferită de fermele româneşti se îmbină cu experienţa de peste 90 de ani a companiei în realizarea iaurtului.

Leave a Reply