Jucării creative pentru copii, la reducere – Bubu Povestitorul

Nu știu dacă ați aflat încă, dar la eMAG sunt reduceri mari în perioada aceasta la tot felul de jucării, de la păpuși, la avioane sau elicoptere sau seturi speciale pentru bucătărie sau jucării care pun creativitatea la bătaie.

În total sunt peste 120 de jucării pe care le putem cumpără la preț redus și pentru că noi nu credem în zile speciale pentru a face cadouri copiilor din jurul nostru vă mai spun că unele produse au oferte și cu peste 30% din prețul inițial, așa că eu zic că e un motiv numai bun pentru a ne întregi colecția de jucării de acasă.

Doar aruncați un ochi pe promoția eMAG și veți vedea că-mi veți da dreptate.

Din toate produsele colorate și la ofertă noi am ales o jucărie tare nostimă despre care vreau să vă povestesc astăzi. E vorba despre BUBU – Bubu Povestitorul, care ne aduce basmele de seară sau din timpul zilei, spuse de un urs simpatic și moale.

Teoretic, jucăria este destinată copiilor de peste 3 ani, vârsta maximă nu o avem: spuneți voi sincer de nu ați vrea și voi una pe noptieră?

Bubu e un urs de plus care are un cip pe care sunt înregistrate șase povești clasice: Albă ca zăpada, Scufița Roșie, Cei 3 purceluși, Fata babei și fata moșului, Degețica și Punguța cu 2 bani.

În funcție de preferințe și starea de spirit, trebuie să-l atingem pe ursuleț pe mâini sau piciorușe pentru a alege o anumită poveste, iar dacă ne plictisim sau vrem alta ori doar dorim să dormim cu el în brațe, apăsăm urechea stângă ori de vrem să povestească mai tare “în urechim” de cea din dreapta.

Ursul nu e nici prea mare, nici prea mic, cât să poată sta cu noi în pat, dar să nu ocupe prea mult spațiu: 30 x 25 x 18 cm și costă 119 lei, preț redus de la 149 de lei.

Voi ce jucării alegeți?

Leave a Reply