Noua colectie “A party for Daisy” si 5 ani de Petite Coco

De curand s-a lansat “A party for Daisy” SS2015, noua colectie Petite Coco, casa de moda a celor mai mici copii.
Tema colectiei ar putea fi inspirata din filmul “The Great Gatsby”, insa si mai bine, poate fi chiar legata de aniversarea primilor 5 ani de creativitate Petite Coco, care merita sarbatoriti!

Pentru fetite, Petite Coco propune rochite din voaluri brodate sau imprimate, materiale vaporoase si fluturi lucrati manual, dar si rochite flapper cu pene, numai potrivite pentru a dansa un Charleston. Colectia cuprinde si modele foarte pretioase, un exemplu fiind “Daisy”, rochita simbol a sezonului, la care toata broderia este decupata si cusuta manual, formand un decor delicat. Pentru toate modele au fost create si accesorii asortate (bentite, botosei, bolerouri, etc.) la fel de elegante.

Pentru baieti avem tinute dandy-retro-chic, cu sacouri pentru zilele mai reci, care pot fi purtate cu manecile suflecate. Combinatia camasi, pantaloni scurti, sacouri si palarii este una foarte versatila si eleganta, dar si jucausa, in acelasi timp.

Modelele sunt create atat pentru botez, cat si pentru orice alte evenimente speciale la care participa cei mici: primele aniversari, nunti, serbari, etc.

Toate tinutele din noua colectie pot fi gasite atat in magazinul online, cat si in showroom-ul Petite Coco.

Foto: Poze cu Staif
Mobilier: Romina Furniture, Landouri Moses Accesoriko
Pantofi: KidsPlaza.ro
Modele: Iohanna (2 ani si 2 luni), Eric (3 ani), Iris Natalia (11 luni), Ilinca (aproape 6 luni)

costume-elegantebaieti-fustita-pene-fetite rochita-botez-flori-albastru-fetite rochita-voal-fete-broderie-daisy rochita-seara-pene-ivoire-fete costume-ocazie-baieti-rosu-chic-funky-jay 700_9620_960px

Leave a Reply