O nouă destinație de shopping online!

pb

Dacă nu ai timp de mers la cumpărături nici chiar pentru cei mici, sigur găsești câteva minute pentru shopping online! Poți intra acum în lumea de poveste a concept store-ului Pink & Blue doar accesând www.pinkblue.ro.

La noua adresă găsești versiunea online a galeriei multibrand, în care un loc generos îl ocupă creațiile ”Made in Romania”.

Printre designerii care au acceptat provocarea și semnează colecții permanente pentru Pink & Blue se numără Rhea Costa și Malvensky, Wilhemina Arz, Florentina Giol, Marcella Home, Mădălina Zăvoianu și Laura Eftode (Kihi – Kiha) sau Virginia Toma.

Atelierele de creație Hey Princess, Petite Coco și Innocence creează ținute deosebite, vestimentație de botez și pentru evenimentele speciale din viata micuților.

Croite din materiale moi și comode, numai țesături naturale și prietenoase cu pielea fină a nou-născuților, hainuțele Body Bebe sunt moderne și cool, cu un design nonconformist, culori vii și imprimeuri originale.

Papuceii Tikki – pentru la grădiniță sau acasă – întregesc colecțiile românești prezentate de concept store-ul Pink & Blue.

Pe lângă galeria produselor “Made in Romania” Pink & Blue găzduiește o selecție de branduri internaționale premium, precum Laura Biagiotti, Gianfranco Ferre, Scervino Street, Ferrari GT Beverly Hills Polo Club sau Gas – adresate atât nou născuților cât și copiilor cu vârste până la 16 ani.

Un loc aparte îl ocupă începând din acest sezon colecțiile Disney – o veselie de culori și modele în care se regăsesc atât de îndrăgitele personaje din desene animate: Mickey Mouse, Minnie, Winnie the Pooh, Tinkerbell sau Cars.

În plus, găsiți aici piese de mic mobilier Levels of Discovery, perfecte pentru a decora și a înveseli camerele celor mici, precum și jucariile Noukie’s, gențile Tous sau ghiozdanele și obiectele pentru școala de la Ergobag.

Leave a Reply