Pink & Blue lanseaza campania Back to School

Back to School cu Pink & Blue

București, 5 septembrie 2014 – Pink & Blue, prima galerie multibrand care susține de aproape 3 ani creațiile ,,Made in Romania”, lansează campania „Back to School” cu ocazia începutului de an școlar.

Din 2011, Pink & Blue se dedică promovării produselor semnate de designeri români care au acceptat provocarea de a crea, în exclusivitate, colecții deosebite de haine, încălțăminte și accesorii pentru evenimentele speciale din viața micuților.

Fiecare început de an școlar reprezintă, pentru foarte mulți părinți, un bun prilej de a le reînnoi garderoba copiilor. De aceea, Pink & Blue, prin campania „Back to School” reunește, într-un singur loc, branduri unice fabricate în România, pe care cei mici să le poarte cu mândrie în prima zi de școală.

„Campania „Back to School” cu Pink & Blue continuă seria programelor de susținere și promovare a creațiilor românești. Totul a pornit din pasiune și nevoie personală în momentul în care am devenit mamă și am remarcat lipsa hăinuțelor deosebite pentru copii de pe piața românească”, a afirmat Gabriela Alexandrescu, Administrator Pink & Blue.

Rhea Costa, Florentina Giol, Wilhemina Arz, Marcella, Mădălina Zăvoianu și Laura Eftode (Kihi – Kiha), NININA, Designers for Kids sunt doar câțiva dintre designerii români care semnează o parte din creațiile expuse în magazinul Pink & Blue. De asemenea, pe rafturile magazinului vei găsi și branduri precum Hey Princess, Innocence și Petite Coco, care propun atât ținute pentru școală cât și pentru evenimente speciale.

Ținutele semnate de designerii și casele de modă românești pot fi lucrate în regim de comandă, pentru orice măsură și pot fi personalizate.

Pe lângă ținute casual sau pentru momentele importante din viața micuților, colecția specială de ținute pentru carnaval propusă de Kids Style, răspunde celor mai exigente solicitări ale celor mici, aici găsindu-și locul costume de prinți și prințese inspirate de cele mai îndrăgite personaje din filmele preferate ale copiilor.

Din dorința de a le oferi părinților o gamă cât mai largă de produse pentru momentele importante din viața micuților, Pink & Blue le pune la dispoziție atât hăinuțe pentru bebeluși, ținute pentru botez, cadouri speciale, jucării, cărți de povești, accesorii și haine pentru diferite vârste, dar și mobilier ROMINA, de o calitate fără cusur, care poate fi cu ușurință adaptat nevoilor copilul.

Despre Pink & Blue
Deschis în octombrie 2011, Pink & Blue este un magazin pentru mici și mari, deopotrivă, un loc de poveste, în care evadezi, pentru o clipă, în lumea copilăriei.
Design-ul chic, atmosfera primitoare și plină de culoare, muzica veselă sau filmele de animație, dulciurile de casă, jucăriile pe care le găsești pretutindeni și zâmbetul prietenos al gazdelor, fac din acest magazin un loc cu adevărat special.

Contact: www.pinkblue.ro
Adresa Concept Store Pink & Blue:
Centrul Comercial Promenada, nivel -1
Calea Floreasca Nr. 246B, Sector 1, Bucureşti
Program: L-D 10:00 – 22:00
Telefon: +4021 23 02 042

Leave a Reply