În premieră, Danone introduce un nou iaurt de băut în 12 sticluţe de colecţie

Danonino_sticlute de colectie

Danonino iaurt de băut cu fructe, îmbogăţit cu Ca şi vitamina D pentru oase puternice

Vara aceasta, special pentru copii, Danone lansează Danonino iaurt de băut în două variante: cu piure de căpşuni şi banane. Adaptat nevoilor şi dorinţelor celor mici, noul iaurt gustos se găseşte în 12 sticluţe de colecţie. Acestea vor aduce bucurie celor mici, prezentându-l pe Dino călător, îmbrăcat în costume tradiţionale din ţări precum: China, Mexic, Turcia sau India.

Copiii învaţă prin joacă şi pentru mişcare au nevoie de oase puternice. Noul Danonino iaurt de băut este o alegere potrivită pentru copii, deoarece conţine calciu şi vitamina D, pentru o absorbţie crescută, astfel încât micuţii să se dezvolte cu oase puternice. În plus, datorită ambalajului practic şi compact, noul Danonino iaurt de băut poate fi consumat oriunde şi oricând.

„Danonino este un brand cheie în portofoliul nostru, reprezentând startul călătoriei consumatorilor alături de Danone. Copiii iubesc noutăţile şi pe Dino şi de aceea le oferim în permanenţă ocazii de a învăţa jucându-se. Cele două noi variante Danonino au un gust foarte bun şi sunt ambalate în sticluţe captivante, care vor strârni cu siguranţă interesul celor mici şi le vor stimula imaginaţia”, declară Anca Stroe, Director de Marketing, Danone SEE.

Danonino este special dezvoltat pentru copii, fiind un produs echilibrat din punct de vedere nutriţional. Danonino este bogat în calciu şi vitamina D, nutrienţi care contribuie la procesul de creştere şi dezvoltare armonioasă a oaselor.

Leave a Reply