SUMMER SALE 2014 LA www.101jucarii.ro

Bine v-am gasit pe toti – urbankids si…urbanparents!

Aceasta fiind prima noastra postare pe www.urbankid.ro, permiteti-ne cateva cuvinte introductive despre noi, www.101.jucarii.ro. Suntem un magazin de jucarii lansat in mediul online cu aproape 5 ani in urma, avand o gama deosebit de larga de produse – de la jucarii de plus, papusi, masinute de colectie pana la action figures, figurine-statuete collectables si cadouri de tip vestimentar si accesorii. Cele peste 1000 de articole grupate in 60 de categorii – toate fiind doar produse originale – reprezinta personaje si eroi favoriti ai copiilor (si nu doar ai copiilor) din filme de animatie sau artisitice, carti si comics, jocuri video, seriale TV, din lumea artistica sau vedete ale sportului si showului.
Suntem un magazin online de jucarii, dar nu suntem doar un magazin online de jucarii. Inca de la inceput am creat in jurul nostru o comunitate de prieteni care continua sa creasca si sa se diversifice. Nu suntem interesati doar de aspectul strict comercial, ci, in aceeasi masura, avem alaturi de noi si ne dorim din ce in ce mai multi prieteni care vor sa se informeze si sa comunice despre jucarii si figurine sau pur si simplu doar sa se distreze si sa se simta bine alaturi de noi si impreuna cu noi. Acesta este si scopul blogului nostru (http://www.101jucarii.ro/blog ), al paginii de Facebook, al dialogului constant, al concursurilor regulate si a numeroaselor surprize pe care le oferim tuturor celor care ne viziteaza.
Suntem un magazin online de jucarii, dar nu activam doar in mediul online. Am participat alaturi de castigatorii concursului nostru – micutii fani WWE – la Wrestlemania Revenge Tour din 2011. Ne-am intalnit cu prietenii nostri la East European Comic-Con si la Nijikon, in 2013. Ne-am facut alti prieteni cu ocazia Kidex 2014 si am lansat noul nostru site, www.101figurine.ro, in preajma Iron Throne de la Game of Thrones, la Comic-Conului de anul acesta.
Suntem un magazin online de jucarii, dar punem baza pe dialogul si pe interactiunea cu micii, fidelii si pasionatii nostri prieteni. Acesta este si scopul ultimei noastre campanii, SUMMER SALE 2014, campanie de reduceri care a debutat in urma cu putine zile la www.101jucarii.ro. Timp de 2 luni, personajele preferate pot fi achizitionate cu reduceri substantiale, impreuna cu alte tipuri de reduceri: reducerile promotionale la noutati (in premiera la noi) sau – prietenii nostri cunosc deja -reduceri la reduceri. Timp de 2 luni (iulie si august) nu ii vom lasa pe vizitatori sa se plictiseasca, deoarece pe langa modalitatile deja mentionate vom mai avea concursuri – unele din ele chiar fulger – si alte surprize pe care, cum e si firesc, nu le vom dezvalui aici….Nu le vom dezvalui aici, dar putem spune ca si noi ne-am bucurat de bucuria copiilor ce au descoperit jucariile si figurinele care, pentru o scurta perioada de timp, au putut fi gasite la noi doar cu un (1) RON!
Suntem un magazin online de jucarii, dar nu orice magazin online de jucarii. Va veti convinge de acest lucru atunci cand ne veti vizita, si, speram noi, va veti alatura comunitatii noastre de prieteni de pe Facebook https://www.facebook.com/101jucarii . Noi va invitam inca o data, va asteptam si dorim sa ne intalnim! Asa cum dorim sa va bucurati de vara aceasta si sa va bucurati si de SUMMER SALE 2014! 🙂

Va multumim cu drag,
www.101jucarii.ro

Leave a Reply