Top 3 produse pe bază de lăstari de orz care purifică şi detoxifiază orice tip de ten

Aloree - Kit Facial Detox Scrub, 83 LeiLipsa de vitalitate a tenului şi apariţia prematură a ridurilor şi-au găsit sfârşitul! Cunoscut din vremuri îndepărtate pentru proprietăţile regeneratoare, orzul este “medicamentul naturii” ce stimulează sistemul imunitar, are un efect antiimflamator puternic şi încetineşte procesele de îmbătrânire celulară.

În China, orzul este considerat una dintre cele cinci plante sfinte, pe lângă grâu, orez, soia şi mei, datorită calităţilor sale curative şi a complexului de minerale şi vitamine care îi atribuie o importanţă valoare terapeutică. Sursă magică de energie şi prospeţime, orzul este ingredientul cu efecte remarcabile asupra întregului corp, deoarece conţine elemente preţioase sănătăţii organismului precum: proteine, potasiu, siliciu, calciu, fier, vitaminele A, B şi C.

ALOREE – gama cosmetică pe bază de clorofilă activă
Aloree, câştigătoarea Beauty Organic Awards în 2011, reprezintă un concept inovator de îngrijire organică, având la baza extractul de clorofilă din lăstarii de orz.
Produsele Aloree sunt bogate în clorofilă, polifenoli, oligo elemente şi omega 3, ajutând astfel la refacerea metabolismului celular şi protejând pielea de îmbătrânirea prematură.
Ingredientele provin în totalitate din Franţa, regiunea Languedoc Roussillon.

Beneficiile orzului sunt acum la îndemâna celor preocupaţi de sănătatea şi frumuseţea lor prin produsele Aloree de pe www.skinmagia.ro, care conservă toate substanţele active ale orzului la parametri maximi.

Alfate sub presiunea radicalilor liberi, celulele tenului sunt atacate şi împiedicate din regenerare, fapt care duce la îmbătrânirea înainte de vreme. Aloree – Loţiune tonică proaspăt purificatoare curăță şi tonifiază în mod eficient orice tip de ten. Extractele din muguri tineri de orz antioxidanţi şi oxigenaţi fac din această loţiune botanică lipsită de alcool o soluţie blândă şi potrivită chiar şi pentru tenurile sensibile. Glicerina verde organică şi apa din mugurii de orz creează un mix temperat menit să purifice şi să cureţe uşor tenul. Folosit ca demachiant, loţiunea tonică proaspăt purificatoare pregăteşte pielea, acum moale şi radioasă, pentru următorii paşi din ritualul de îngrijire. Preţ: 105 Lei.

Aloree – Gelul de curăţare puternic purificator purifică pielea în profunzime şi conferă o senzaţie de prospeţime care îmbunătățește nu numai aspectul pielii, ci şi starea de spirit. Amestec natural între glicerina vegetală organică şi clorofila din muguri tineri de orz, gelul de curăţare se transformă într-o spumă uşoară care se aplică prin mişcări circulare pe faţă, gât şi decolteu dimineaţa şi seara. Uşoară că un suflu de aer proaspăt, spuma respectă PH-ul natural al pielii şi poate fi folosită cu eficiență ca un demachiant rapid care lasă în urma lui un ten vizibil mai sănătos şi strălucitor. Preţ: 105 Lei.

Praful şi murdăria nu au nicio şansă în faţa unui scrub facial natural şi organic. Aloree – Kit facial “Detox scrub” este un mini-spa inovator şi unic care conţine un vas mic cu spatula, o mostră din masca “Life Resource”, un recipient cu seminţe de lucernă şi pudră din sâmburi de măsline. Îmbinarea acestor elemente realizează un tratament organic care curăţă şi luminează tenul, stimulând totodată circulaţia la nivelul pielii.
Îngrijirea atentă şi blândă sub efectele tămăduitoare ale orzlui conferă pielii un aspect moale, luminos şi sănătos!

Despre Aloree

Aloree este un concept inovator de produse de îngrijire organice, folosind o procedură de extracţie certificată eco (ECOCERT şi COSMEBIO), obţinând astfel ingredientul activ CHC (Chlorophyllin Hordeum Complex) din lăstari de orz.

Folosind ştiinţa în scopul frumuseţii şi îngrijirii, Aloree devine brandul inovator, accesibil şi contemporan ce răspunde cerinţelor femeii moderne.

Gama Aloree este potrivită pentru orice tip de ten, în special pentru tenurile sensibile, deoarece este testată dermatologic şi nu conţine parabeni, conservanţi artificiali, parfum sintetic sau alergeni, parfumul natural al produselor fiind unul fresh, obţinut din molecule organice.

Ingredientele produselor Aloree provin din Franţa, 100% din regiunea Languedoc Roussillon.

Leave a Reply