La masa, cu HP!

hp

Copilasii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 anisori trebuie sa aiba o alimentatie diversificata, care sa ajute la cresterea imunitatii, mai ales ca o sa urmeze perioada in care micutul va lua contact cu colegii de gradinita.

Alimentatia copilului trebuie sa cuprinda grasimi sanatoase, care sprijina dezvoltarea creierului, minerale si vitamine.Astfel, mesele principale trebuie sa contina cereale cu lapte, sucuri cu fructe, legume, fructe, insa stim ca cel mic nu doreste intotdeauna ceea ce este sanatos. Pentru a-i starni interesul si apetitul pentru toate acestea, iti recomandam sa printezi imagini sugestive de legume si fructe, pe care cel mic sa le coloreze.

Datorită calităţii echipamentelor de imprimare HP, a funcţiilor versatile şi a cartuşelor de mare capacitate vei redescoperi bucuria imprimării chiar în propria casă.

Cu o gamă largă de produse, printre care HP Ink Advantage 2515 AiO, HP Ink Advantage 3515 eAiO, HP Ink Advantage 3525 eAiO, HP Ink Advantage 5525 eAiO, HP Ink Advantage eAiO 6525 aveţi acum la dispoziţie mijloacele perfecte pentru a crea un album cu pagini de colorat pentru copilul tau.

Despre HP

HP creează noi posibilităţi pentru ca tehnologia să aibă un impact semnificativ asupra oamenilor, companiilor, administraţiilor şi societăţii. Cea mai mare companie de tehnologie din lume, HP reuneşte un portofoliu de imprimante, calculatoare personale, software, servicii şi infrastructură IT pentru a contribui la soluţionarea problemelor clienţilor. Informaţii suplimentare despre HP (NYSE: HPQ) sunt disponibile la http://www.hp.com.

Leave a Reply