Supravegheaza-ti copilul cu o camera wireless

Screen Shot 2014-01-20 at 10.35.21 PMDeseori te-ai intrebat ce face copilul tau atunci cand te afli la munca, la cumparaturi sau in orice alt loc unde nu il poti lua si pe cel mic. Ai in permanenta o grija in suflet si nu te poti concentra asupra altor activitati. Ei bine, camera wireless a fost conceputa pentru a-ti reda acel sentiment de liniste.

Pe http://supraveghere-camere.net vindem camere wireless fix pentru aceasta nevoie. Stim ce inseamna sa ai responsabilitati si de aceea vrem sa iti dam o mana de ajutor prin tehnologia pe care o comercializam.

Camera wireless a fost conceputa pentru situatii in care oamenii au nevoie de monitorizare dar totusi nu isi permit sau nu vor sa instaleze un sistem complex de monitorizare. De fapt camera de supraveghere wireless dispune de toate facilitatile unui echipament complet de securitate. Asadar, la fel ca o solutie clasica CCTV si camera wireless poate fi accesata prin internet folosind un smartphone, tableta ori pc.

Mai mult, dispune de obiectiv motorizat ce face posibila rotirea in plan orizontal si vertical a obiectivului din interfata de utilizare. Ceea ce o sa iti placa cel mai mult este functia audio bidirectionala. Altfel spus, ai posibilitatea de a asculta ce se petrece in incapere si poti chiar sa comunici cu o persoana aflata in apropierea camerei.

De asemenea, daca ai nevoie si de inregistrare, trebuie sa iti spunem ca o poti face in doua moduri. Fie folosesti sursa de pe care vezi camera (aici este valabil doar calulatorul sau laptopul personal) sau slotul camerei unde poate fi folosit un card micro-sd ce poate avea pana la 32 GB.

Intra pe www.supraveghere-camere.net la sectiunea de camere ip / wireless, deoarece acolo gasesti toate informatiile de care ai nevoie si tot acolo ti-am pregatit doua clipuri. Unul este de prezentare iar celalat este o demonstratie video atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.

Magazinul supraveghere-camere.net este operat de Riga Secure Tech SRL.

Leave a Reply