OREO sărbătoreşte Ziua Tatălui

Oreo 176g

OREO, biscuitul preferat de întreaga lume, aduce mulţumiri taţilor din România cu ocazia Zilei Tatălui, sărbătorită în acest an pe 12 mai*. În familia modernă, tatăl este super eroul pregătit să facă faţă tuturor provocărilor şi responsabilităţilor unui părinte: este protector, susţinător şi iubitor, dar în acelaşi timp gata oricând să intre în lumea celor mici, să îi încurajeze să îşi manifeste creativitatea şi să pornească împreună către noi aventuri.

În semn de preţuire a rolului pe care taţii îl joacă în familie, OREO îî sărbătoreşte în această duminică şi le dedică toate activităţile distractive pe care le va organiza în centrele comerciale.

„OREO ne demonstrează prin întregul său demers de comunicare importanţa şi căldura acelor momente unice petrecute de copii împreună cu părinţii, fie că vorbim de o după-amiază petrecută în parc, de o zi ploioasă în care cei mici şi cei mari construiesc împreună castele din cuburi sau de un moment magic în faţa unui pahar de lapte, decoperind ritualul magic „Răsuceşte, Gustă Crema, Înmoaie în lapte”. Ziua Tatălui, o sărbătoare mai puţin cunoscută decât Ziua Mamei, este o oportunitate foarte bună pentru a inspira cât mai multe astfel de momente memorabile în familie şi pentru a le mulţumi taţilor din întreaga ţară pentru tot ceea ce fac pentru copiii lor. La mulţi ani de Ziua Tatălui!”, declară Andreea Bogdan, Senior Brand Manager Biscuits Mondelez România.

OREO a pregătit cu ocazia Zilei Tatălui activări în magazine, unde copiii vor descoperi cu plăcere un spaţiu destinat creativităţii şi imaginaţiei pentru a le mulţumi taţilor lor. Copiii vor fi invitaţi să pregătească cadouri pentru tătici, să le facă diplome personalizate şi să se bucure de magia ritualului OREO.

*Ziua Tatălui a fost legiferată ca sărbătoare în România începând cu anul 2010 şi se sărbătoreşte în fiecare an în a doua duminică a lunii mai.

Leave a Reply