Rezultate remarcabile la Testele de Nivel A ale elevilor Şcolii Britanice din Bucureşti

BSB Students

Peste 83% note între A*şi B

Bucureşti, 26 septembrie: Elevii din clasa a 13-a ai Şcolii Britanice din Bucureşti (BSB) au înregistrat rezultate remarcabile în această toamnă la examenele pentru Testul de Nivel A (A-Level Test), corespondentul britanic al bacalaureatului. Acest lucru a fost reconfirmat încă o dată şi de gradul ridicat de reuşită al elevilor BSB care au fost deja acceptaţi în universităţi şi colegii de prestigiu din întreaga lume.

Rezultatele obţinute de elevi reprezintă un nou record al şcolii, peste 83% dintre aceştia reuşind să fie evaluaţi în cadrul acestor testări cu note între A*şi B – cele mai bune, potrivit standardelor de notare britanice. Testul de Nivel A la care au participat şi elevii din Bucureşti ai BSB este echivalentul britanic al bacalaureatului (românesc sau internaţional) şi este identic cu cel din Marea Britanie. Testul este recunoscut la nivel internaţional, asigurând celor care reuşesc să îl treacă accesul în instituţii de învaţământ superior de top din toată lumea.

În plus, Şcoala Britanică din Bucureşti oferă asistenţă şi îndrumare de înaltă specialitate elevilor în a găsi, alege şi a fi acceptat exact în acele instituţii de învâţământ superior care li se potrivesc dorinţelor, înclinaţiilor şi aptitudinilor acestora.

În acest an, doi dintre eleviii BSB au obţinut medii excepţionale (de A*A*A* şi respectiv A*A*A), aceştia alegând să urmeze mai departe cursurile de inginerie ale prestigioaselor Imperial College şi Southampton University. Majoritatea elevilor BSB care au obţinut Testul de Nivel A îşi vor continua studiile în Marea Britanie la universităţi de top precum Bristol, Manchester şi Kings’ College.

“Suntem încântaţi de faptul că elevii noştri au primit de-a lungul ultimului an de studiu nenumărate oferte de continuare a studiilor în instituţii de învăţământ prestigioase din întreaga lume, precum şi că ei au reuşit să obţină şi rezultatele academice deosebite care să le permită să dea curs acestor invitaţii, probând astfel nivelul remarcabil de instrucţie şi sprijinul în cariera viitoare pe care Şcoala Britanică din Bucureşti le oferă”, a declarat Jo Puddy-Wells, Directorul Școlii Britanice din București.

Şcoala Britanică din Bucureşti (BSB) a fost înfiinţată în anul 2000 ca o instituţie de învăţământ internaţional de elită, oferind acces la o educaţie britanică de înaltă calitate. BSB are în prezent peste 400 de elevi înscrişi în ciclul primar şi secundar şi deţine un campus modern în nordul capitalei. Este, de asemenea, membru acreditat al COBIS (Consiliul Şcolilor Britanice Internaţionale) şi recunoscută de Ministerul Educaţiei din România. Pentru mai multe detalii: www.britishschool.ro.

Leave a Reply