Saferpedia creste provocarea!

Noi premii oferite de sponsorii concursului „Nu te plictisi in vacanta! Invata despre siguranta!” organizat de Saferpedia.eu .

Concursul organizat de Saferpedia.eu in colaborare cu Genium.ro, ECDL Romania, Reader’s Digest Romania, Kaspersky Romania, Bitdefender Romania si UPC, beneficiaza de premii suplimentare in valoare totala de peste 7000 de Lei. S-au strans de la sponsori 117 premii, impartite pentru primele 3 locuri din clasament (I, II si III) si 7 mentiuni. Valoarea fiecarui premiu pentru locurile I, II si III depaseste suma de 1000 de LEI (mai multe detalii despre premii la adresa Saferpedia\Premii).

Mai este mai putin de 1 luna pana la inchiderea concursului iar cei care chiar se implica in dezvoltarea de termeni si definitii au sanse foarte mari de a castiga premiul dorit.

Desi avem multi concurenti inscrisi, cei care completeaza mai mult de una sau doua definitii nu sunt foarte multi. De aceea cei care se implica mai mult si vor sa castige au sanse foarte mari. Orice efort in plus de a participa la concurs, consituie un avantaj in lupta pentru premii”, a declarat dl Giani Ianau, unul dintre coordonatorii campaniei.

Competitia se adreseaza tuturor copiilor si tinerilor din clasele V – XII de pe teritoriul Romaniei. Aceasta consta in:

  • Adaugarea de articole, definitii si termeni noi in cadrul enciclopediei Saferpedia.ro;
  • ­ Completarea termenilor si a definitiilor deja existente.

De asemenea, vizitand pagina de Facebook a Safepedia, (http://www.facebook.com\Saferpedia) se pot gasi zilnic postate sfaturi si indrumari despre ce termeni ar mai trebui dezvoltati. Concurentii pot lua oricand legatura cu echipa Saferpedia fie pe Facebook fie prin e-mail (office@sigur.info) iar aceasta va raspunde cu placere la orice intrebare sau nelamurire legate de concurs.

La finalul concursului vor fi desemnati 3 castigatori principali (locurile I, II si III) si 7 mentiuni.

Saferpedia.eu este parte din proiectul Sigur.info ce are ca obiectiv principal cresterea gradului de constientizare in randul copiilor, tinerilor si adultilor cu privire la siguranta pe Internet. In prezent, fiecare versiune a Saferpedia (EN si RO) numara peste 400 de termeni si definitii dezvoltate.

Pentru mai multe informatii si detalii asupra concursului si premiilor va rugam contactati:

Mirela Niculae,

Network Coordination Manager in cadrul proiectului Sigur.info

Tel: 0332.411.370

E-mail: office@sigur.info

Web: www.saferpedia.eu

Leave a Reply